Paren fixar sig till parmiddagen i Robinson 2023

Lyxmiddag och musiknummer får Robinson-deltagare att gråta rakt ut

  • C More
10 maj 2023 kl. 18:05

Middag och livemusik erbjuds Robinsondeltagarna

Efter att ha vunnit kaptenstävlingen får Elin Ambrosiani och Markus Edensky njuta av en lyxig middag med levande musik tillsammans med två andra deltagre av deras val.

SPOILER-VARNING! Texten innehåller händelser från dagens (10 maj) avsnitt av "Robinson" 2023. Läs EJ vidare om du ännu inte sett det.

Efter över en månads överlevande har tiden på ön börjat slita på deltagarna. Det blir inte bättre av att de den här veckan måste sitta fastkedjade till varandra. Elin Ambrosiani och Markus Edensky är kaptenspar denna veckan efter att ha vunnit den senaste kaptenstävlingen. De vann också en parmiddag där de får bjuda med sig ett annat fastkedjat par. När det är dags att ge sig iväg väljer paret att bjuda in Caroline Persson och Christopher Da Silva till middagen. Motiveringen är att Markus känner sig skyldig en tjänst till Caroline efter att hon lovat att inte använda en immunitetsförstörare tidigare. Alla fyra gör sig redo med blommor i håret, och Markus får sitt hår stylat av Sanna Strand och har dagen i ära på sig kalsonger.

Lyxmiddag och musiknummer får Robinson-deltagare att gråta rakt ut
Foto: TV4.

Lyxmiddag och musiknummer får Robinson-deltagare att gråta rakt ut

När de kommer fram välkomnas de av ett uppdukat bord med rutig duk och spaghetti och köttbullar, vilket deltagarna liknar till filmen Lady och Lufsen. En karaff med vin står också framme för de två paren som ser ut att vara i himmelen när de börjar äta och dricka.

Men en riktig middag är ju inte komplett utan musik. När en violinist dyker upp kan Elin inte hålla sig för tårar.

– Jag älskar musik. Och jag bara känner, jag har inte hört musik på jag vet inte hur många dagar. Och så kommer det någon och spelar med hela sin själ, säger Elin

Lyxmiddag och musiknummer får Robinson-deltagare att gråta rakt ut
Foto: TV4.

Det är två nöjda och mätta par som beger sig tillbaka till lägret där de andra väntar på att få höra hur middagen gick. Kommer det även att ge en fördel i nästa tävling att vara mätt på stormiddag, eller kan det dra ner deltagarna?

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL