Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Linda Lindorff leder nytt dejtingprogram med singelföräldrar

Linda Lindorff leder nytt dejtingprogram med singelföräldrar

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 oktober 2022

Dejtande singelföräldrar är nästa kärlekssatsning på TV4

Det nya dejtingprogrammet "Min mamma, din pappa" kommer till TV4 och TV4 Play under våren 2023. I det Linda Lindorff-programmet kommer sju singlar att jaga kärleken under övervakning av "kärleksexperter" – experter de inte har en aning om är deras egna barn.

Linda Lindorff kommer att vara programledare för den kommande satsningen Min mamma, din pappa, rapporterar Aftonbladet.

Programmet går ut på att singelföräldrar mellan 40–50 år flyttar in i ett lyxigt hus tillsammans för att under 17 dagar dejta varandra, med hopp om att hitta en partner. De dejtande kommer också att övervakas av så kallade "kärleksexperter". Dessa experter är antagligen inte personerna de förväntar sig, utan deras egna, unga vuxna, barn.

Under tiden som singelföräldrarna dejtar kommer även barnen att bo tillsammans för att, enligt Lindorff, övervaka och påverka sina föräldrars dejtande.

Lindorff är dock noga med att poängtera att konceptet inte är till för att göra någon obekväm:

– Det här är inte någon hångelfest där barnen ska skämmas, säger Lindorff till Aftonbladet. De kommer inte se guppande täcken och skit. Det här är dejting.

Enligt Lindorff har barnen också väldigt fina relationer till sina föräldrar och har en genuin önskan om att de ska bli lyckliga och hitta en andra hälft.

Det fanns ingen tvekan för Lindorff huruvida hon skulle tacka ja eller nej till att leda programmet.

– Jag fick programmet skickat till mig när TV4 frågade om jag ville göra det här, då såg jag alla program i ett svep. Jag kunde inte sluta titta, säger hon till Aftonbladet.

"Min mamma, din pappa" är baserat på den amerikanska förlagan "My Mom, Your Dad" och kommer till TV4 och TV4 Play under våren 2023.

Mer läsning

NÄSTA ARTIKEL