Kristofer Hivju om nya Beck och The Witcher

Kristofer Hivju om nästa Beck-film: "Ni kan förvänta er väldigt mycket"

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 22:46 | Publicerad 17 mars 2023 kl. 21:00

Den norske stjärnan berättar

I kväll är det premiär för "Beck 48 - Quid Pro Quo" och svenskarna kommer att bänka sig framför TV:n. Men vad kan de egentligen förvänta sig efter filmens hisnande final? I ett samtal med Filmtopps Eric Diedrichs svarar Kristofer Hivju just på detta.

Efter ett ovanligt långt uppehåll är det dags för "Beck 48 – Quid Pro Quo" att få premiär. Denna gången ska Beck-gruppen lösa ett mystiskt fall som involverar en man som har hittats död på en loppmarknad. Vi som har fått tjuvkika på filmen vet att den bjuder på en hissnande final som bäddar för ännu mer spänning.

I filmen återvänder Kristofer Hivju i rollen som Steinar. När Filmtopp frågar honom om vad vi kan förvänta oss efter den spännande avslutningen skiner han upp.

Kristofer Hivju om nästa Beck-film: "Ni kan förvänta er väldigt mycket"
Kristofer Hivju pratar med storkärlek till Beck-filmerna. Foto: Filmtopp Int.

Kristofer Hivju om nästa Beck-film: "Ni kan förvänta er väldigt mycket" 

– När det kommer till nästa film kan jag bara säga en sak, ni kan förvänta er väldigt mycket. Quid Pro Quo är en setup till en annorlunda Beck-film, vi har mycket press på oss och det har varit Väldigt spännande att göra den, säger Kristofer Hivju till Filmtopp.

När "Beck 49" släpps vet vi ännu inte i dagsläget, men Hivju bekräftar att han kommer vara med i den med ett entusiastiskt "Jadå!". Däremot är han betydligt mer kryptisk när det kommer till "Beck 50".

– Who knows, säger han och skrattar.

Kristofer Hivju om nästa Beck-film: "Ni kan förvänta är väldigt mycket"
Foto: Filmtopp Int.

"Vi är en tight grupp"

Sett till med vilken passion Hivju pratar om arbetet med Beck-filmerna är vi inte särskilt oroliga. När vi frågar honom om han skulle vilja göra fler filmer framöver råder det ingen tvekan om saken.

– I de äldre Beck-filmerna fokuserade man mera på två poliser, nu har vi en väldigt stor och härlig ensemble. Vi är en tight grupp som arbetar väldigt gott tillsammans och alla är väldigt engagerade i att hitta den bästa lösningen i varenda scen. Bara att få jobba med dessa fantastiska människor och skådespelare är i sig tillräckligt för att vilja göra fler filmer.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om Beck-filmernas framtid.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL