Korridoren säsong 2 – Detta vet vi

Korridoren säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 03 september 2022 kl. 09:09 | Publicerad 02 september 2022 kl. 11:09

Mycket tyder på att vi får återse Jenny och gänget

Kommer det en fortsättning på C Mores nya dramaserie om psykologistudenten Jenny i Uppsala? Här är allt vi vet om Korridoren säsong 2.

I C Mores nya ungdomsdrama följer vi Jenny som flyttar till Uppsala för att studera psykologi. Men kvällen innan uppropet gör hon det ödesdigra misstaget att gå ut med sina nya vänner och missar att bekräfta sin närvaro på programmet. Hennes enda hopp är nu att göra en så kallad "skuggtenta" och hålla tummarna för att någon hoppar av linjen. Inför avgörandet av hennes närmaste framtid lever hon livet i ett kollektiv där nya starka vänskaper formas, men också en hel del kärleksbekymmer uppstår.

Den Molly Nutley-regisserade serien har fängslat sina tittare som nu vill veta var den bär av härnäst. Filmtopp väger oddsen... får vi se Korridoren säsong 2?

Korridoren säsong 2 – Detta vet vi
Mimmi Cyon och Dejmis Rustos Bustos. Foto: C More.

Det är ännu inte bekräftat att vi får en andra säsong av Korridoren, men det finns mycket som talar för det. Serien har beskrivits som en satsning av C More, vilket i sig talar för att de vill ge den ett större utrymme. Den fyller också en viktig plats i streamingtjänstens utbud som inte har allt för många originalproduktioner för målgruppen unga vuxna. Sedan bäddar avslutningen på den första säsongen för en fortsättning som mycket väl skulle kunna sträcka sig över flera framtida säsonger. 

När kommer Korridoren säsong 2?

Till skillnad från Netflix och Viaplay har C Mores produktionsschema de senaste åren varit knepigt att förutspå. Deras egna titlar kan dröja allt från ett till tre år innan en fortsättning släpps. Men i relation till serier som Hamilton eller Fartblinda är Korridoren en betydligt mindre produktion, som också fastställt sin berättelses miljö. Vi förväntar oss därför att få se en fortsättning under samma tid på året 2023.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Korridoren" säsong 2.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL