KLART: Malin Stenbäck leder Biggest Loser 2023

KLART: Malin Stenbäck leder Biggest Loser 2023 – Då är premiären!

  • C More
Filmtopp
28 oktober 2022 kl. 10:10

Biggest Lose gör comeback

Nu närmar sig premiären för Biggest Loser 2023 – Här kan du läsa allt du behöver veta om nya säsongen, som leds av Malin Stenbäck.

När Biggest Loser kommer tillbaka är det fokus på deltagarnas livsresa mot ett bättre mående. Under ledning av programledare Malin Stenbäck kommer tittarna kunna följa när en ny grupp deltagare tar klivet mot en ny, hälsosammare livsstil. Programmet sänds måndagar och tisdagar på TV4 Play och TV4.

– Det är med stor glädje jag tar över rollen som programledare för Biggest Loser, ett program som ligger mig varmt om hjärtat. Hälsa och välbefinnande är så oerhört viktigt och att se deltagarna genomgå den här resan, både mentalt och fysiskt, är en stark upplevelse som jag ser fram emot att få dela med tittarna, säger programledare Malin Stenbäck.

MER LÄSNING: Robert Gustafsson om nya humorserien: "Jävligaste jag gjort"

Tre experter på plats

Inför den nya säsongen har programmet fått en ordentlig uppdatering och deltagarna kommer få en större bredd i den hjälp och coachning de får. Tre experter inom träning, kost och mental hälsa kommer finnas som stöd för att hjälpa deltagarna i sina hälsosresor. Personliga tränaren Pischa Strindsted kommer att fokusera på förändringen på slottet medan terapeuten Tobias Sahlin och dietisten Caroline Wilbois kommer att fokusera på livet efter programmet.

Biggest Loser 2023 – Här är experterna

Tobias Sahlin, leg psykoterapeut

Tobias har de senare 25 åren arbetat med psykologisk behandling av individer, par och familjer. Han har lång erfarenhet av arbete med individer med beroendeproblematik. Han driver ”Samtalsinstitutet” som handleder och utbildar företag och privatpersoner. Tittaren kanske känner igenom honom från Discoverys ”Behandlingen”.

Caroline Wilbois, leg dietist

Caroline brinner för hälsosam vardagsmat. Gott, nyttigt och enkelt. Hon driver företag som konsultar och föreläser kring hälsosam mat. Tillsammans med en kollega har hon Instagram-kontot ”Dietistens val” och har gett ut två kokböcker.

Pischa Strindstedt, personlig tränare

Pischa har coachat deltagarna i Biggest loser sedan 2018. Hon arbetar som personlig tränare och har gett ut två böcker på ämnet.

Biggest Loser har säsongspremiär måndagen den 30 januari 2023 på TV4 Play och TV4.

NÄSTA ARTIKEL