Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
 Padeldrömmar – ny humorserie med Björn Gustafsson & Erik Haag

KLART: Då kommer Björn Gustafssons och Erik Haags komedi Padeldrömmar

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 december 2022

Nu har premiärdatumet spikat

I dag gick C More ut på Instagram med när det är premiär för den nya, skruvade komediserien "Padeldrömmar" med Björn Gustafsson, Erik Haag och Arantxa Álvarez i rollerna.

I C Mores nya komediserie Padeldrömmar följer vi en grupp värdelösa entreprenörer som är sist på bollen – nu ska de förvandla sin sunkiga badmintonhall till en padelhall. Entreprenörerna i fråga spelas av Erik Haag, Björn Gustafsson och Arantxa Álvarex.

– När man tänker på padel så tänker man på Teslor och appar medan badminton mer är fotsvamp och medhavd fika, säger Erik Haag.

Då har Padeldrömmar premiär

På Instagram avslöjar nu C More att Padeldrömmar har premiär lite tidigare än vad vi först trott. Från att tidigare ha sagt någon gång under 2023 är det nu klart att den släpps redan den 20 januari.

En dröm som går i uppfyllelse

Men det är inte bara seriekaraktärernas drömmar som går i uppfyllelse:

– Vi har länge drömt om att göra en dramakomedi med Björn Gustafsson. Att vi dessutom har både Erik Haag och Arantxa Álvarez i bärande roller är magiskt. Det verkligen pirrar av förväntningar och man skrattar högt bara av att läsa Erik Haag och Anders Helgesons manus. En skruvad komedi som bottnar i saker som berör, säger Piodor Gustafsson, dramadirektör för TV4 och C More. 

"Padeldrömmar" har premiär den 20 januari på C More. För mer läsning, spana in vår lista med tips på C More-serier.

NÄSTA ARTIKEL