Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hela Sverige bakar 2023 – när kommer nästa säsong?

Hela Sverige bakar 2023 – när kommer nästa säsong?

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2022

Ansökan har dragit i gång!

Årets upplaga av programmet har nu gått i mål och det är dags att se fram emot nästa. Nu kan du som vill vara med ansöka till "Hela Sverige bakar" 2023.

I det älskade tävlingsprogrammet får tittarna följa med på en resa genom bakelsernas värld. Där väntar dramatik, precision och kreativa chansningar när amatörbagare från hela vårt avlånga land gör allt i sin makt för att imponera på den högst kräsna juryn.

Efter en final där pizza skulle bakas blev Sophie Dahlbäck årets vinnare av TV4:s älskade matlagningsprogram. Nu är det dags att se fram emot Hela Sverige bakar 2023 som vi fått bekräftat för oss att den är på väg, och redan nu kan du som vill vara med och tävla skicka in din ansökan. 

Hela Sverige bakar 2023 – när kommer nästa säsong?
Sophie Dahlbäck, vinnaren av årets säsong. Foto: TV4.

Om du tror dig ha en begåvning för att baka där hemma, så kan det vara din tur att få visa upp din förmåga inför juryn i TV-rutan. TV4 har nu dragit i gång jakten på landets nästa stora amatörbagare för fullt. Den sista anmälningsdagen är den 15 mars nästa år. inspelningsperioden pågår i ungefär tre veckor.

För att ansöka ska du helst filma en presentation av dig själv (det räcker med bara mobiltelefonen) och berätta om vem du är samt varför just du brinner för bakning. Här ansöker du till nästa säsong av Hela Sverige bakar.

När kommer Hela Sverige bakar 2023?

Det finns ännu inget spikat premiärdatum för när vi får se nästa säsong av Hela Sverige bakar, men vi kan göra en kvalificerad gissning. Dessa program tenderar att gå som en klocka, vilket gör att vi kan förvänta oss en premiär under starten på hösten.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt kring programmet.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL