Karl Fredrik på Österlen – ny säsong på TV4 i juni

Karl Fredrik på Österlen – ny säsong på TV4 i juni

  • C More
Filmtopp
09 maj 2023 kl. 10:05

Snart premiär för Karl Fredrik på Österlen säsong 4

Det är snart dags för den fjärde säsongen av "Karl Fredrik på Österlen" att göra entré i rutan. Nu bekräftar TV4 i ett pressmeddelande att den kommande säsongen har premiär i juni.

Karl Fredrik på Österlen är tillbaka med en ny säsong. Den här gången får vi följa Karl Fredrik och Petter som köpt ett nytt hus, dit de ska komma för att ta det lugnt. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort för Karl Fredrik som vill dra i gång flera projekt i huset.

– Den nya säsongen är fylld av blomsterglädje, kreativa upptåg, vårt nya hus och trädgård samt många trevliga tillställningar. Det blir lärorikt, inspirerande och glädjefyllt med en extra twist, säger Karl Fredrik Gustafsson i ett pressmeddelande från TV4.

Karl Fredrik på Österlen – ny säsong på TV4 i juni
Foto: TV4.

Ny säsong av Karl Fredrik på Österlen – premiär på TV4 i juni

Som vanligt är det många järn i elden för Karl Fredrik. Han och sambon Petter har köpt ett nytt fritidsställe, en tillflyktsort där de bara ska kunna ta det lugnt. Men i vanlig ordning så har Karl Fredrik storstilade planer. Huset ska renoveras både invändigt och utvändigt. Och så ska en ny trädgård som anstår en trädgårdsmästare anläggas. Träd ska fällas, tomathus ska byggas och dessutom behövs det en rosenhäck och en fontän.

Utöver det vanliga livet och butiken på Eklaholm, får tittarna följa med på en inköpsresa till Spanien eftersom Karl Fredrik vill välja ut växterna direkt hos odlarna. Dessutom planerar han att äntligen starta upp sitt stora drömprojekt – en egen blomsterfarm.

Karl Fredrik på Österlen har säsongspremiär på TV4 Play och TV4 den 7 juni kl 20.00.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL