Johanna Nordström ringer polisen

Johanna Nordström i Masked Singer Sverige 2022

  • C More
Filmtopp
01 april 2022 kl. 19:00

Ersätter Nour El-Refai

Komikern och skådespelaren Johanna Nordström kliver in i Masked Singer Sverige 2022. Hon ersätter panelmedlemmen Nour El-Refai.

Nu står det klart att Johanna Nordström är panelmedlem i Masked Singer Sverige 2022. Ja, publiken är van vid att se en kvartett bestående av Felix HerngrenPernilla WahlgrenMåns Zelmerlöw och Nour El-Refai, som gissar vilka kändisar som gömmer sig bakom dräkterna på scen. I veckans avsnitt av programmet blir det däremot något av en rockad.

Under inspelningen blev El-Refai sjuk, vilket innebar att produktionen behövde hittat någon att komma till undsättning. Då föll valet på Johanna Nordström, som var en av de deltagarna i fjolårets program. Närmare bestämt var det hon som gömde sig bakom drakdräkten. 

– Det var ett rätt oklart samtal och allt gick ganska fort, förklarar Johanna Nordström för Aftonbladet.

Hon berättar vidare om hur snabb process det faktiskt var för henne att kasta sig in i programmet: 

– De hörde av sig på måndagen för att Nour hade blivit sjuk och inspelningen var på onsdagen. Jag sa till dem att absolut, jag kan väl komma. 

Låt oss hoppas att Nordström tacklar uppgiften väl. Med hennes nätverk vågar vi tro att det kommer gå galant.

Det nya avsnittet av Masked Singer Sverige 2022 med Johanna Nordström visas ikväll på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

Om Masked Singer Sverige 2022

De tolv maskerna som juryn ska försöka gissa vilka personer som står bakom, delas upp i två grupper med sex tävlande i varje grupp. Varannan vecka tävlar grupp ett och varannan vecka grupp två. Den mask som får minst röster måste avslöja sitt ansikte för panelen och publiken, och därefter lämna programmet. När det endast kvarstår tre masker från varje grupp slås grupperna ihop. Detta i avsnitt sju.

Sammanlagt pågår den nya säsongen över nio stycken laddade avsnitt. Efter att ytterligare en mask får lämna programmet återstår i åttonde avsnittet alltså fem deltagare, som tävlar om de tre ytterst åtråvärda platserna i finalen. Den går i sin tur av stapeln den 20:e maj och då koras den slutgiltiga vinnaren i Masked Singer Sverige 2022.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL