Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hotel Swan Helsinki säsong 2 – Detta vet vi

Hotel Swan Helsinki säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 oktober 2021

Fortsättningen kan komma till Sverige snarare än du tror

Har du bingeat alla avsnitt av C Mores finska hotelldrama och nu vill veta hur det ligger till med fortsättning? Filmtopp har tagit reda på svar kring Hotel Swan Helsinki säsong 2!

MER LÄSNING:

I veckan var det premiär för den finska dramaserien Hotel Swan Helsinki C More där den första säsongens samtliga åtta avsnitt finns att streama. Serien har lockat stor uppmärksamhet och många undrar därför hur det ligger till med framtida avsnitt. Saken är den att det inte lär dröja allt för länge innan vi får se seriens andra säsong. 

Hotel Swan Helsinki säsong 2 redan visad i Finland

Den första säsongen släpptes i vårt grannland i februari förra året. Vad gäller den andra säsongen, så visades den på finska C More i våras. När den kommer till Sverige är ännu inte känt, men sett till intresset för produktionen förväntar vi oss att det sker under första halvan av 2022. 

Detta handlar Hotel Swan Helsinki säsong 2 om

När vi kickar igång den andra säsongen har det gått sex månader sedan händelserna i den första. Ella och Henrik gifter sig och Ellas fosterbror inväntar sin rättegång där han ser ut att dömas för mordet på Ville Pajar. För Henriks del är han säker på att hans spel gått hem och att ingenting kan koppla honom till något brott. På detta bestämmer Ella och Henrik sig för att bilda familj. Den andra säsongen är även den åtta avsnitt lång.

Filmtopp håller dig uppdaterad om när Hotel Swan Helsinki säsong 2 kommer till C More Sverige.

NÄSTA ARTIKEL