Hon tar över som programledare för Love Island Sverige

Hon tar över som programledare för Love Island Sverige

  • C More
Filmtopp
28 december 2022 kl. 15:12

Julia Franzén blir ny programledare

I januari återvänder "Love Island Sverige" med en ny säsong och nu står det klart att det är Julia Franzén som leder programmet.

Den svenska versionen av Love Island gjorde debut i rutan 2018 och följdes upp med en andra säsong året efter. Sedan dess har det inte blivit några fler avsnitt, men den 23 januari är programmet tillbaka igen med en ny säsong, som kommer att sändas på TV4 Play och Sjuan.

I programmet samlas ett gäng singlar i en lyxvilla (denna gången i Dominikanska republiken) på jakt efter kärleken. Ett vinnande par tilldelas i slutändan 500 000 kronor att ta med sig hem.

Nu står det klart att realitykändisen Julia Franzén, som tidigare medverkat som deltagare i program som Bachelorette och Robinson, är den som leder programmet under den nya säsongen.

– Det var självklart att tacka ja. Jag fick provfilma och visste inte att jag skulle vara bra på det, men det gick väldigt bra för det blir så enkelt när man inser att man bara ska vara sig själv, säger Franzén i ett uttalande publicerat av TT.

Julia Franzén tar över rollen som programledare från Malin Gramer. Tidigare har även Malin Stenbäck lett Love Island Sverige.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL