Hela kändis-Sverige bakar 2024 – detta vet vi

Hela kändis-Sverige bakar 2024 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
25 april 2023 kl. 14:04

Bakas det vidare i en säsong 11 av Hela kändis-Sverige bakar?

Årets upplaga av "Hela kändis-Sverige bakar" är avslutad, men vi låter inte bullarna smälta i magen innan vi blickar framåt och ställer oss frågan om det även blir en säsong av "Hela kändis-Sverige bakar" 2024?

Degarna har knådats färdigt för den här gången och en ny vinnarduo har korats i Hela kändis-Sverige bakar. Efter en stenhård kamp i finalen mellan lag Daniel Norberg och Louise Nordahl och lag Filip Lamprecht och Michel Tornéus var det den sistnämnda duon som ansågs ha gjort bäst ifrån sig under finalavsnittet och därmed också hela säsongen. Priset de tävlade om var att få skänka 50 000 kronor till välgörenhet.

Det här var säsong 10 av Hela kändis-Sverige bakar, varianten av Hela Sverige bakar men aningen mer stjärnglans (och kanske aningen sämre bakverk). Programmet har med andra ord blivit en riktig långkörare och det gör oss givetvis nyfikna på hur framtiden ser ut. Filmtopp har försökt känna i vilken riktning vinden blåser för en säsong 11 av Hela kändis-Sverige bakar.

Hela kändis-Sverige bakar 2024 – detta vet vi
Foto: TV4 / C More.

När kommer Hela kändis-Sverige bakar 2024 – blir det en säsong 11?

I skrivande stund har TV4 inte bekräftat om det blir en elfte säsong av Hela kändis-Sverige bakar eller inte, men med tanke på vilken tittarfavorit programmet har blivit kan vi inte tänkas oss något annat än att vi får se nya kändisar göra upp i köket även 2024.

Utöver programmets popularitet är även produktionen relativt behändig för kanalen, med tanke på att såväl kändisversionen som "vanliga" Hela Sverige bakar spelas in på Taxinge slott – här kan TV4 med andra ord slå två till tre (tre med Hela Sverige bakar junior) i en smäll.

Det som eventuellt skulle stå i vägen för en Hela kändis-Sverige bakar 2024-säsong och bli en utmaning för produktionen är de praktiska problemen som kan uppstå när det ska planeras en inspelning som ska passa en stor mängd kändisar. Med det sagt har produktionen övervunnit det hindret många gånger förut och det verkar inte finnas någon brist på deltagare som vill ställa upp.

Så, om det nu blir en Hela kändis-Sverige bakar säsong 11, när kommer den? Eftersom ingenting har annonserats kan vi bara spekulera, men programmet brukar i regel – åtminstone de senaste åren – sändas på våren, så det en premiär våren 2024 känns inte orimlig.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL