KLART: då har nya serien Headhunters premiär på C More

Headhunters säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 17 oktober 2022 kl. 11:10 | Publicerad 16 oktober 2022 kl. 14:10

Mycket tyder på att vi får mer

Undrar du ifall C More har planer på att göra "Headhunters" säsong 2? Här är allting vi på Filmtopp vet om saken.

C Mores nya stora serie är en föregångare till Jo Nesbøs berömda roman Huvudjägarna som fick sig en kultförklarad film 2011. Intresset har varit stort för produktionen och fans vill veta om de kan förvänta sig att se Headhunters säsong 2. Ingenting är ännu klart, men om skådespelaren Martin Wallström får bestämma kommer det mer.

Headhunters säsong 2 – Detta vet vi
Martin Wallström i "Headhunters". Foto: C More.

Detta talar för att vi får se Headhunters säsong 2

C More har inte gett oss klartecken för en andra säsong, men intresset för serien har varit stort sedan premiären tidigare i oktober. Likaså finns det ju underlag för serien att kunna jobba vidare med eftersom den är en föregångare till Jo Nesbøs roman med samma namn. 

Vidare har produktionens svenske stjärna Martin Wallström berättar för Filmtopp att han gärna gör Headhunters säsong 2, mycket på grund av hur kul hans karaktär Jon-Christian är: 

– Han är väldigt rolig, och var verkligen största aset på sin högstadieskola, men aldrig vuxit ur den rollen. Så att få fortsätta jobba med honom hade varit roligt, säger Martin till Filmtopp.

Att en serie är populär och att det finns goda förutsättningar för att bygga vidare på den brukar endast sluta i att vi får en uppföljare. Med det sagt utgår vi från att Headhunters säsong 2 blir av. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens status.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL