Beck 47: Dödsfällan – nya Beck på juldagen

Har premiärdatumet för Beck - Quid Pro Quo avslöjats av misstag?

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 04 februari 2023 kl. 11:44 | Publicerad 28 januari 2023 kl. 12:49

Premiären för nästa Beck-film kan vara närmare än väntat

Frågan kring när Beck-film släpps blir större med dagen... men kan premiärdatumet för "Beck - Quid Pro Quo" avslöjats av misstag?

Den 25 december 2022 var det premiär för Dödsfällan TV4 och C More. Nu vill fansen veta när kommer att få se nästa Beck-film dyka upp, och buden har varit olika. Nu kan det däremot vara som så att vi vet när Beck - Quid Pro Quo har premiär. 

Med den senaste filmen har vi fått se den första att släppas av del 47-50. Det blev en lyckad start som inte bara sågs av otaliga tittare, utan som också hyllades av landets kritiker. Dödsfällan har ett betygssnitt på 3.4/5 vilket gör den till en av de högre ansedda Beck-filmerna på flera år. Därför kommer det sig naturligt att fansen är ivriga på att få veta när Quid Pro Quo har premiär. Efter många spekulationer kan vi nu ha ett svar på frågan.

Har premiärdatumet för Beck: Quid Pro Quo avslöjats av misstag?
När har Quid Pro Quo premiär? Filmtopp kan ha hittat svaret. Foto: TV4 / C More.

Har premiären för nästa Beck-film Quid Pro Quo avslöjats av misstag?

Utan att specificera något datum har C More sedan i höstas låtit oss veta att vi får se de kommande tre filmerna under våren. Utöver det har streamingtjänsten hållit locket på. Vidare florerar det uppgifter om att nästa del kommer dröja längre in på våren än först planerat. Nu har vi hittat något som tyder på raka motsatsen. 

Via IMDb kommer vi åt Beck-seriens avsnittsguide – en kalender som säger att Beck - Quid Pro Quo har premiär onsdagen den 15 februari. Även om den internationella filmdatabasen är känd för att vara träffsäker, kan vi inte garantera att det är ett premiärdatum som gäller. Det skulle kunna vara så att C More valt att flytta på premiären utan att det ännu registrerats på sajten. Men om inte kan vi alltså förvänta oss att se filmen dyka upp om drygt ett par veckor. 

Filmtopp har varit i kontakt med C More som inte bekräftar premiärdatumet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL