Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Håll andan säsong 2

Håll andan säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 augusti 2021

Framtiden ser ljus ut

C Mores nya ungdomsserie "Håll andan" släpper nya avsnitt varannan dag. Nu är det inte långt kvar tills årets sommarkollo tar slut Frågan vi ställer är om det är dags att planera ett nytt besök på Warfen nästa sommar i Håll andan säsong 2?

Med föräldrar som Helena Bergström och Colin Nutley behöver knappast Molly Nutley någon närmare presentation. Hon har setts i flera filmer och serier och gång på gång övertygad framföra kameran. Men visste du att hon också är regissör? Det är nämligen hon som ligger bakom den nya ungdomsserien Håll andan som nu rullar på C More.

Med sig har hon de skickliga nykomlingarna Nicole Levin (Lo), Brandon Ray Carter (Ruben) och Julia de Fonesca (Wilma) som gir sig ut på tidernas sommarkollo i de gamla sunkiga lokalerna kallade Warfen. Det blir lika delar underhållning som en rejäl coming of age-historia – det bästa av två världar helt enkelt.

Håll andan… blir det en säsong 2?

Den första säsongen hade nyligen premiär och består av 15 avsnitt som släpps ett i taget varannan dag. Filmtopps recensent Fredrik Edström fick tjuvkika på hela äventyret och älskade vad han såg:

"Jag hade ett mycket trevligt sommarlov tillsammans med ungdomarna på Warfen och jag kunde ofta höra min inre tonåring vråla innanför bröstkorgen. Jag pustar ut och spår med glädje att Håll Andan  kommer bli en braksuccé och trollbinda Sveriges ungdomar!" skriver han i sin recension.

Lyckligtvis ser det ut som att vår käre Fredrik får chansen att besöka ungdomarna även nästa år. Skådespelarna återvänder gärna till sina roller och i vår kontakt med C More har de pratat väldigt gott om serien – inte minst eftersom Håll andan riktar sig mot en målgrupp som ofta glöms bort i TV- och filmsammanhang.

Det enda som skulle kunna tala emot en ny säsong är egentligen om intresset för Håll andan säsong 2 skulle visa sig vara för lågt, men det bedömer vi som väldigt osannolikt.

När kommer Håll andan säsong 2?

Först och främst är det viktigt att komma ihåg att C More (än så länge) inte har gått ut med att ny säsong är på ingång. Detta är något som vanligtvis görs först ett par månader efter att det sista avsnittet har sänts, även om det ibland går snabbare. Men om det blir som vi misstänker och som fansen uppenbarligen vill, landar säsong 2 under sommaren 2022.

 

NÄSTA ARTIKEL