Robinson 2023: Erik Wahrolén

Erik Wahroléns nykärlek i Robinson 2023: "Han gör ju allt som hon säger"

  • C More
Uppdaterad 14 april 2023 kl. 12:04 | Publicerad 12 april 2023 kl. 20:04

Kommer nykärlek sabba Eriks chanser i Robinson 2023?

I avsnittets utmaning vinner båda lagen mat och en fördel inför nästa tävling. Men i Lag Nord råder det tvivel på grupperingar när Erik Wahroléns förtjusning visas mer och mer.

OBS! Artikeln beskriver händelser från det senaste av avsnittet (12 april) av Robinson 2023.

Utmaning Robinson 2023
Anders Lundin. Foto: TV4.

Tävlingen från det förra avsnittet görs upp i dagens avsnitt av Robinson 2023. Amanda Eliasson från Lag Nord och Oskar Hammarstedt från Lag Syd kastar rispåsar för vinster. De kan välja att antingen spela för laget eller jaget. Träffar de fel kan det även resultera i nackdelar för båda parterna.

Men pricksäkra som de är träffar båda deltagarna målen för mat och en fördel i nästa tävling för sitt lag. För sig själv tar Amanda hem en immunitet och Oskar skaffar sig en extraröst för nästa Öråd. Det blir fest för båda lagen när deras kämpar kommer hem med bland annat mjöl, som det bakas tortillas på.

Nykärlek i Robinson 2023?

I Lag Nord är det Erik Wahrolén och Amanda Eliasson som utses till bagare. Duon har inte separerat mycket sedan Amanda kom till laget under praktikveckan. Men det är en av parterna som är lite mer efterhängsen enligt vissa av de andra deltagarna.

– Han gör ju allt som hon säger. Säger hon hoppa, så hoppar han. Och frågar hon inte, säger han “vad kan jag göra?”, kommenterar Pernilla Block om Eriks efterhängsenhet till Amanda.

Sedan Amanda kom till laget kan man höra ständiga lovord från Erik genom avsnitten och han berömmer henne också öppet i sina intervjuer.

– Han är nog, utan att förstå det själv, lite kär i henne, fortsätter Pernilla.

Erik Wahrolén Robinson 2023
En betuttad Erik när han pratar med Amanda Eliasson. Foto: TV4.

Men Amanda verkar se på deras relation på ett annat sett än Erik.

– Det är ingen kärlek. Det är verkligen inte romans, säger Amanda som endast ser på relationen till Erik som vänskap.

På grund av denna nyfunna vänskap har Erik börjat dra sig tillbaka från gruppen och personen han hängde med mest förut, Dennis Boelius.

– Han har blivit lite personlighetsförändrad. Han behöver nån liten semester på gränslandet, tror jag, säger Dennis om Eriks skiftade fokus.

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL