Så mycket bättre 2021

Eagle-Eye Cherry medverkar i Så mycket bättre 2023 – TV4

  • C More
Sofie Landgren
19 april 2023 kl. 11:04

Efter 10 år har han tackat ja till succéprogrammet

Nu har den första artisten till årets "Så mycket bättre" släppts, och det är ingen mindre än världsstjärnan Eagle-Eye Cherry som står klar till succéprogrammets 14:e säsong!

Så mycket bättre på TV4
Foto: TV4 / C More.

Eagle-Eye Cherry klar för ”Så mycket bättre” 2023 på TV4

Det har tagit Så mycket bättre-produktionen över tio år att försöka få med Eagle-Eye Cherry, och nu kände han sig äntligen redo till att tacka ja. Eagle-Eye Cherry medverkar i årets säsong av Så mycket bättreTV4.

– Nu kändes det som en perfekt tajming, säger han i en intervju med TT.

Omslag till skivan EAGLE-EYE CHERRY - STREETS OF YOU
Skivomslag EAGLE-EYE CHERRY - STREETS OF YOU. Foto: Play Two.

Från en längre paus till "Back on track"

Runt millennieskiftet var stjärnan på peaken av sin karriär, och det var efter några intensiva år som han fick nog av all hets från skivbolag, intervjuer och uppmärksamheten. Han valde då att kliva bort från rampljuset, men inspirationen kom tillbaka efter ett besök i Nashville, som resulterade i skivan Streets of you som kom ut 2018, och hans senaste album Back on track kom ut i januari.

Nu, inför sin efterlängtade medverkan i Så mycket bättre ser han fram emot att gå utanför sin egen bekvämlighetszon när han får tolka de andra artisternas låtar.

– Man kanske till och med tvingas att sjunga på svenska. Det har jag bara gjort en gång tidigare. Det var på en Bajen-platta som jag gjorde en låt ihop med Weeping Willows. Vad gör man inte för Bajen? Säger han i en intervju med TT.

Vi uppdaterar kontinuerligt om de kommande artisterna inför årets säsong av Så mycket bättre på TV4, och sedan tidigare har Peg Parnevik avslöjat att hon kommer att medverka i programmet. Stay tuned! 

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL