Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då har Talang 2023 premiär

Då har Talang 2023 premiär

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 januari 2023

Nya begåvningar intar scenen

Det populära programmet "Talang" är tillbaka i januari med en ny säsong där unika begåvningar ska bedömas av en kändisjury och svenska folket. Premiär för "Talang 2023" väntar bara några dagar bort...

Nya svenskar kräver sin stund i rampljuset när de intar scenen i Talang 2023, som snart har premiär på TV4 och TV4 Play. Där ska de visa upp sina begåvningar (av varierande kvalitet) framför en jury, en stor publik och alla tv-tittare ute i Sverige.

Nya jurymedlemmar i Talang 2023

Bland jurymedlemmarna som ska bedöma landets talanger har det hänt mycket sedan förra årets säsong av Talang. Då bestod jurykonstellationen av Bianca Ingrosso, Edward af Sillén, Sarah Dawn Finer och David Batra – av dessa är det endast den sistnämnda som återvänder.

Istället är det tre nya nöjesprofiler som tar plats vid sidan om Batra. Han får sällskap av skådespelare Helena Bergström, komikern Johanna Nordström och artisten Viktor Norén. Vi kommer med andra ord att kunna vänta oss en helt ny dynamik i juryn.

Programledare för Talang 2023 är ännu en gång Pär Lärnström.

När har Talang 2023 premiär?

Ett nytt år innebär att TV4 sjösätter flertalet nya säsonger av sina många framgångsrika underhållningsprogram – och det gäller givetvis även för Talang, som är tillbaka i rutan redan under årets första månad. Fredagen den 13 januari är det dags för Talang 2023 att göra entré i tv-rutorna runt om i landet.

Detta blir den trettonde säsongen av Talang sedan programmet gjorde debut i svensk tv år 2007.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL