Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då har Beck 45 – 58 minuter premiär

Då har Beck 45 – 58 minuter premiär

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 januari 2022

Haber firar 25 år som Beck

Nästa Beckfilm "58 minuter" beskrivs som ett gastkramande gisslandrama som utspelar sig under 58 intensiva minuter i en TV-morgonstudio. Här är de första bilderna!

– Det känns helt otroligt att det var hela 25 år sedan den första Beck-filmen med Peter Haber hade premiär, säger Niva Westin Dahl, Exekutiv producent för Beck. Att Beck blivit ett så stort och älskat fenomen, är verkligen tack vare det stora engagemanget från den kavalkad av skådespelare och kreatörer som varit med under åren och fortsatt höja ribban. 58 Minuter och Den gråtande polisen är inga undantag. De båda är väldigt unika i sitt slag och de här historierna liknar inget vi tidigare gjort. Tittarna har verkligen något att se fram emot!

Med Beck 45 utforskas nytt vatten

Beck 45 - 58 minuter
Foto: Johan Paulin/ C More.

Beck 45 – 58 minuter beskrivs som ett nervkittlande drama där tittarna följer med i fallets utveckling minut för minut. Polisen Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) ska vara med i morgon-tv där även den kända entreprenören Tomas Tormalm (Dag Malmberg) ska medverka. Men mitt i direktsändning dyker en beväpnad man upp och plötsligt är alla i tv-studion indragna i ett gisslandrama. För Beck-gruppen som ser kidnappningen i direktsändning börjar nu en kamp mot klockan för att frita gisslan och deras kollega Alex. Samtidig pågår Alex arbete från insidan.

Förutom Martin Beck (Peter Haber), Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) och Vilhelm Beck (Valter Skarsgård) möter tittarna även poliserna Josef (Martin Wallström), Oskar (Måns Nathanaelson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) och Martin Becks chef Klas Fredén (Jonas Karlsson).

Beck 45 - 58 minuter
En morgonstudio kapas i "Beck 45 - 58 minuter". Foto: John Paulin/C More

Beck-filmerna bygger på författarparet Maj Sjöwall och Per Wahlöös karaktär och deckarsvit om Martin Beck. För regi står Lisa Ohlin. Anna Platt och Fredrik Agetoft har skrivit manus. Filmerna produceras av Francy Suntinger Filmlance International, som är en del av Banijay. Niva Westlin Dahl är exekutiv producent för projektet på C More och TV4.

Beck 45 – 58 minuter har premiär den 18 februari på C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL