Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Below Deck säsong 10 – detta vet vi

Below Deck säsong 10 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021

Får vi gå Below Deck även framöver?

Den nionde säsongen av populära realityserien "Below Deck" pågår just nu på C More. Den amerikanska långköraren är mycket populär både i USA och på andra håll i världen. Kommer vi att kunna vänta oss även en tionde säsong?

"Below Deck" är serien som tar oss ut på öppet hav med både guldkant och en hel del slit. I realityserien får vi kliva ombord på några riktiga lyxbåtar för att följa människorna som jobbar för den glamorösa överklasseliten. Kontrasten mellan den extrema lyxen som båtarna erbjuder och de utmaningar som besättningen ställs inför för att passa upp på sina passagerare har visat sig vara ett riktigt framgångskoncept.

Serien påbörjades redan 2013 och är alltså inne på sin nionde säsong. Dessutom finns det flertalet spin-offs till den.

I Sverige kan vi avnjuta Below Deck C More, som tillhandahåller innehåll från realitystreamingtjänsten, Hayu. I skrivande stund finns de senaste fyra säsongerna av Below Deck på C More, men den stora frågan är som sagt om det även kommer att bli en säsong 10?

LÄS OCKSÅ: Tv-svepet – veckans hetaste premiärer

När kommer Below Deck säsong 10?

Än så länge har Below Deck inte förnyats med en tionde säsong, men det mesta tyder på att vi kommer få ännu fler avsnitt framöver. Långköraren är som sagt mycket populär på flera håll i världen, vilket brukar vara anledning nog att producera ytterligare säsonger, men det tydligaste tecknet på att vi antagligen kommer att få en säsong 10 är att programmets originalkanal, Bravo, ständigt ser ut att försöka utöka konceptet.

Det finns som sagt flertalet spin-offs på Below Deck, däribland Below Deck Mediterranean och Below Deck Sailing Yacht, och i våras kom nyheten om att ytterligare en spin-off är på gång, under namnet Below Deck Down Under.  Även om "Below Deck" mot all förmodan inte skulle bli förnyad med en säsong 10, har vi alltså någon form av Below Deck att se fram emot.

När en tionde säsong kan tänkas komma är inte hugget i sten. Under seriens första år kom säsongerna ut med ungefär ett års mellanrum, men de senaste två säsongerna har båda haft premiär under 2021. Det gör att vi åtminstone kan hoppas på att en säsong 10 kan komma igång inom ett år.

KOLLA IN: TV och Reality på Filmtopp

NÄSTA ARTIKEL