Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bachelorette Sverige säsong 2 – Detta vet vi

Bachelorette Sverige säsong 2 – Allt vi vet om programmet 2022

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 december 2021

Filmtopp tar tempen på Bachelorette Sverige säsong 2

Efter en första säsong som slutade oerhört starkt är många sugna på att få se Bachelorette Sverige säsong 2. Här är allt vi vet om programmet i den närliggande framtiden!

MER LÄSNING:

Finalen på den första säsongen av TV4 och C Mores nya realitysatsning Bachelorette Sverige bjöd på en rafflande vändpunkt när det avslöjades vad som hände efter att Julia Franzén hade delat ut sin sista ros. Är du en av de som fått mersmak för programmet och vill veta hur det ligger till med Bachelorette Sverige säsong 2? Detta vet vi!

Ifall du inte känner dig trygg med att det kommer flera avsnitt, kan vi lugna dig. Produktionen har nämligen själva gått ut med att det blir fler säsonger av serien:

– Var så säkra på att Bachelorette Sverige kommer tillbaka och jag hoppas att vi ses då, sade programledaren Malin Stenbäck i finalavsnittets sista skede. Med andra ord tror producenterna stenhårt på programmet och mycket riktigt har det lockat stort intresse runt om i Sverige. 

När kommer Bachelorette Sverige säsong 2?

Det är ännu inte spikat när vi kommer att få se nästa säsong av programmet. Däremot brukar den här typen av program och serier rulla som en klocka. Årets upplaga drog igång sin inspelning under sen vår för att ha premiär under hösten, närmare bestämt den 15:e november. Vi förväntar oss därför att Bachelorette Sverige säsong 2 kommer att börja sändas i november 2022.

I november kröntes vinnaren i syskonserien Bachelor och ansökan till nästa års upplaga är redan öppen. TV4 och C More, som hoppas på att göra deras nya serie till en långkörare, kommer att vilja smida medan järnet är varmt. Därför kan vi förvänta oss att singelkillarnas ansökan till Bachelorette Sverige 2022 drar igång strax efter finalen och därmed innan årsskiftet, alternativt senast under tidig vår.

Vem är årets Bachelorette 2022? 

Vem blir nästa Bachelorette Sverige?
Vem blir nästa Bachelorette Sverige?. Foto: TV4.

Inför nästa säsong av Bachelorette Sverige kommer TV4 att handplocka en ny bachelorette. När de valde Franzén motiverade de valet så här:

– Julia är precis en sådan tjej som vi letat efter, med sin kombination av charm och filterlöshet. Hon är rolig och lite galen, men har också en allvarlig sida. 

I dagsläget finns det ingen statusuppdatering att ge gällande vem som kommer att bli nästa Bachelorette. Gissningsvis kommer de att vilja hitta någon med personlighetsdrag som skiljer sig från Julias. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om kommande information kring Bachelorette Sverige säsong 2.

NÄSTA ARTIKEL