Bachelorette Sverige 2022: Theodor Molnár

Bachelorette Sverige 2022: Theodor Molnár

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 19:11 | Publicerad 28 november 2022 kl. 08:11

Det blir en överraskning när Theodor Molnár kliver in

Olivia Birgersson överraskas när fyra nya deltagare kliver in i "Bachelorette" Sverige 2022. En av dem är Theodor Molnár, 27, som är bosatt i Budapest.

27-årige Theodor Molnár, som lever i Budapest, är en av de nya deltagarna som kliver in som joker i årets säsong av Bachelorette Sverige 2022. Både Olivia Birgersson och de resterande killarna i huset blir minst sagt förvånade över att nya killar kommer in så pass sent i säsongen.

Bachelorette Sverige 2022: Theodor Molnár
Theodor Molnár. Foto: TV4 / C More.

Theodor (eller snarare Theo som han kallas) kommer ursprungligen från Stockholm men är bosatt i Budapest sedan en tid tillbaka. Theo jobbar som personlig tränare och online coach vilket han trivs väldigt bra med då träning är en stor passion i livet.

– Jag känner mig verkligen redo att "settle down" med rätt människa. Jag har varit i mycket relationer tidigare som av olika anledningar inte gått hela vägen ut och känner väl nu att jag är öppen för det som kan komma att hända helt enkelt. Berättar han i sin introduktionsvideo.

Bachelorette Sverige 2022: Theodor Molnár
Theodor Molnár. Foto: TV4 / C More.

 

Theodor har jobbat mycket på sig själv och gjort många inre resor för att ha den självinsikten han har idag. Han känner sig trygg i sig själv och letar efter ett förhållande där båda parter ska lyfta varandra. Han och Olivia delar samma intresse för barn och när det väl är dags så vill han flytta hem och bilda familj i Stockholm.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL