Bachelorette 2022: Lloyd Lorenz Lawrence

Bachelorette 2022: Lloyd Lorenz Lawrence

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 19:11 | Publicerad 16 november 2022 kl. 14:11

Den norske realitystjärnan kliver in för att ta över

Lloyd, 30, från Norge kliver in i årets säsong av "Bachelorette Sverige" 2022 för att röra om i grytan!

Som en ren överraskning kliver Lloyd Lorenz Lawrense in i Bachelorette Sverige 2022. Lloyd, 31, kommer ursprungligen från London, Storbritannien, men växte en stor del av sitt liv upp i Trondheim, Norge.

Bachelorette 2022: Lloyd Lorenz Lawrence
Lloyd. Foto: TV4.

Lloyd är en DJ och låtskrivare som 2012 fick sitt första genombrott under artistnamnet Love Daddy, då han bidrog till flera låtar som toppade de spanska radiospellistorna i flera veckor. Han är även känd som en norsk realityprofil då han har varit med i bland annat den första säsongen av den norska varianten av Ex on the Beach, samt norska Farmen. Det här är dock inte första gången som Lloyd ger sig in i svensk reality utan redan 2019 kunde vi se honom i TV3:s serie Hemliga beundrare.

Bachelorette 2022: Lloyd Lorenz Lawrence
Lloyd. Foto: TV4.

I sin introduktionsvideo berättar Lloyd med sin charmiga, norska dialekt om sina bästa knep för att få tjejer.

– Mina bästa knep för att få tjejer är mitt snygga leende med mina perfekt kritvita tänder. Jag är gyllenbrun, lång och vältränad. Jag spenderar mycket pengar på mig själv. Jag behöver egentligen inte anstränga mig så mycket. Säger han självsäkert.

Lloyd gör sin debut i programmet mitt under en pågående gruppdejt och de andra killarna uppskattar inte alls att han kommer in. De tycker snarare att han uppfattas som jobbig och störig redan från start.

Missa inte Lloyds resa i att ta över realitysverige i årets säsong av "Bachelorette Sverige" 2022 på TV4 Play och sjuan.

Mer läsning:

 

 

NÄSTA ARTIKEL