Är Elin Ambrosiani och Marcus Edensky Robinsons nya dreamteam?

Är Elin Ambrosiani och Marcus Edensky Robinsons nya dreamteam?

  • C More
Uppdaterad 09 maj 2023 kl. 13:05 | Publicerad 04 maj 2023 kl. 20:05

Duon gör succé i sin första partävling

Kaptenstävlingen är den första utmaningen deltagarna måste utföra i par. I hennes första tävling tillbaka från "Gränslandet" vinner Elin Ambrosiani tillsammans med Marcus Edensky och blir en del av det nya kaptensparet.

Deltagarna i Robinson 2023 är fastkedjade i par under kommande vecka. Och det är dags för den första tävlingen som par, kaptenstävlingen. Det vinnande paret kommer att få dela kaptensrollen veckan ut men de kommer även att vinna en parmiddag. Under själva tävlingen behöver deltagarna inte vara fastkedjade men det blir ändå kaosartad då ena delen av paret måste springa runt med ögonbindel. Tillsammans ska paren fylla en hink med vatten för att få upp en flagga. 

Kaptenstävling i Robinson 2023
Foto: TV4.

Är Elin Ambrosiani och Marcus Edensky Robinsons nya dreamteam?

Dennis Boelius och Oskar Hammarstedt får en riktigt bra start. Dennis som har ögonbindeln går rakt fram och tillbaka mellan vattnet och Oskar. Lite värre går det för paret Caroline Persson och Christopher Da Silva som får mest vatten till hinken när Marcus Edensky råkar kasta över lite för mycket. Marcus är partner med den nytillkomna Elin Ambrosiani. Paret har varit fastkedjade tillsammans tidigare i säsongen i Ingemansland. Kanske fick de ett extra starkt band från den tiden som hjälper dem att vinna den här tävlingen. Elin och Marcus får nu dela kaptensrollen och de vann även en parmiddag där de kommer få ta med sig ett annat par också.

Kaptensparet i Robinson 2023
Marcus Edensky och Elin Ambrosiani. Foto: TV4.

Tillbaka i lägret får kaptenerna en uppgift direkt, de ska välja det första paret som kommer att behöva tävla för sin rösträtt i nästa Öråd. Kaptenerna väljer Dennis och Oskar som i sin tur väljer paret Pernilla Block och Camilla Salen Sjögren. Dennis har blivit trött på Pernillas prat och smutsiga taktiker.

Dennis Boelius och Oskar Hammarstedt i Robinon 2023
Oskar Hammarstedt och Dennis Boelius. Foto: TV4.

– Det är väl dags att stänga det där kakhålet, är Dennis motivering.

Motiveringen uppskattas inte av Pernilla medan Caroline och Christopher knappt kunde hålla sig för skratt vare sig under eller efter händelsen.

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL