Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Alla par i nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts

Alla par i nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 februari 2022

Här är paren som får besök av Jenny och Niklas

En ny säsong av "Tillsammans med Strömstedts", programmet där paret Jenny och Niklas Strömstedt besöker andra par för djupa och ärliga samtal, är snart här. I ett pressmeddelande delar TV4 med sig av vilka par som kommer att medverka i årets säsong.

Den 28 februari är "Tillsammans med Strömstedts" är tillbaka med en ny säsong. I nya säsongen besöker Jenny och Niklas Strömstedt bland andra Ulla och Stefan Löfven, Dominika Peczynski och Anders Borg samt Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Paul Sundvik. Det blir ärliga samtal där paren berättar vad det är som håller dem samman, men också om de svårare stunderna då förhållandet har satts på prov.

– Det är fint med kärleken mellan människor, och hur vi anstränger oss för att leva våra liv tillsammans. Alla har sin historia och den är värd att berättas, säger Jenny Strömstedt. 

I den nya säsongen besöker makarna några av Sveriges mest spännande par. Vi får bland annat veta varför fredagar är så speciella för Ulla och Stefan Löfven, hur Dominika Peczynski och Anders Borg lyckades stå emot andras åsikter när de blev ett par, samt hur förhållandet påverkas när man träffas mitt under en livskris så som Isabella Löwengrip och Paul Sundvik gjorde. 

Precis som tidigare besöker Jenny och Niklas Strömstedt även relationsexperten Anna Bennich i varje avsnitt för samtal kring de funderingar som dykt upp i mötena med paren. Under samtalen får tittarna även höra hur makarna Strömstedt själva tänker kring att leva tillsammans. 

– Relationer är något som både engagerar och intresserar många människor. Jenny och Niklas undersöker ämnet med stor nyfikenhet och en portion humor, även om det också blir en hel del allvar. Jag är otroligt nöjd med de spännande paren som vi besöker i den nya säsongen, säger Clara Tengbom, exekutiv producent. 

Tillsammans med Strömstedts sänds på måndagar på TV4 Play och TV4. Säsongspremiären sänds den 28 februari klockan 20.

Här är paren i Tillsammans med Strömstedts:  

28/2: Stefan Löfven och Ulla Löfven  

7/3: Dominika Peczynski och Anders Borg  

14/3: Isabella Löwengrip och Paul Sundvik  

21/3: Alexander Karim och Malin Karim  

28/3: Jonas Björkman och Petra Björkman   

4/4: Jan Björklund och Anette Brifalk  

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL