Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla nya filmer och serier på C More i maj 2022

Alla nya filmer och serier på C More i maj 2022

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 april 2022

1500+ timmar av brittiska serier samt egna original

Streamingtjänsten tar rejäla krafttag inför vårens varmaste månad. Här är alla nya filmer och serier på C More i maj 2022!

Inför maj månad växlar C More upp deras samarbete med BritBox, streamingtjänsten med fokus på klassiska och nya brittiska serier. Utöver det släpper de även den efterlängtade andra säsongen av Fartblinda, finska originalet Made in Finland, en dansk miniserie om Drottning Margareta och mycket mera i form av inköpta titlar.

Nya serier på C More i maj 2022

Fartblinda, säsong 2 – premiär 16 maj

Fartblinda säsong 2 – då kommer den
Matias Varela och Julia Ragnarsson kommer snart tillbaka i en ny säsong av "Fartblind". Foto: C More.

18 månader efter händelserna i säsong ett möts Peder och Bea igen, på Malta. Bea är nu en framgångsrik och lite mätt journalist, men blixtrar till när hon får vittring på ett ljusskyggt samarbete mellan det hajpade kreditbolaget Easy och spelbolaget Together Casino. När Bea inser att Peder kan kopplas till Easys fiffel övergår deras kärlekshistoria i öppet krig.

Bedrägeriet, säsong 1-3 – premiär 2 maj

Prisbelönt danskt kriminaldrama om makt, korruption och ekonomisk brottslighet ‐ i bankvärlden, på börsen och i storföretagens styrelserum. Varje säsong följer ett nytt större fall ur både polisens och de misstänktas perspektiv och i bakgrunden rör sig ständigt Nicky, en småkriminell bilmekaniker med stor tendens att hamna i trubbel. Bedrägeriet är skapad av Jeppe Gjervig Gram (Borgen, Anna Pihl).

Harry Wild – premiär 8 maj

När den nypensionerade Cambridge-professorn Harry Wild faller offer för ett rån får hon en tillfällig fristad hos sin son Charlie, som arbetar som polis. Harrys frispråkighet är dock allt annat än lätt att leva med och till råga på allt börjar hon lägga sig i Charlies pågående mordutredning. Kan det möjligtvis vara så att mördaren följer ett mönster från en välkänd teaterpjäs?

Drottning Margarete – premiär 9 maj

Filmen om Drottning Margareta.
Foto: SF Studios.

1400-talsdrottningen Margareta har lyckats med det som ingen man innan henne har klarat av. Hon har samlat Danmark, Norge och Sverige i en fredsunion och har nu bara ett mål i sikte, att stävja sina fiender. En allians med England ska säkra unionens status som en ny europeisk stormakt och förhindra attacker, men plötsligt ställs Margareta inför ett omöjligt dilemma som sätter allt på spel.

The Window – premiär 11 maj

The Window är en mörk dramathriller om det dolda maktspelet bakom elitfotbollens transfersystem. Serien kretsar kring den fiktiva engelska fotbollsligan ESL och skildrar svek, korruption och dödliga konspirationer under en intensiv transfersäsong. På olika sidor om spelplanen står agenter, journalister, spelare och finansiärer som alla kämpar om sin del av kakan i den växande miljardindustrin.

Devils, säsong 2 – premiär 18 maj

London 2016. Massimo är nu vd på NYL, och har med hjälp av den nya tradingchefen Wu Zhi dragit in stora vinster åt bankens kinesiska delägare, men Brexit hotar att förstöra allt. Samtidigt återvänder Dominic Morgan och försöker värva Massimo i ett nytt datakrig mellan Kina och väst. När tragedin slår till i hjärtat av Massimos team visar sig vägvalet framåt vara direkt livsavgörande...

Wentworth, säsong 1-3 – premiär 20 maj

Wentworth är en av nya filmer och serier på C More i maj 2022.
"Wentworth" är en av nya filmer och serier på C More i maj 2022.

I Wentworth-fängelset i Australien är samtliga av fångarna kvinnor. De lever under tuffa förhållanden där det ibland kan vara en utmaning att bara klara sig igenom frukosten. Varje avsnitt ger en inblick i karaktärernas bakgrund och anledningarna till att de har hamnat bakom galler. Wentworth bygger på den klassiska tv-serien Kvinnofängelset och har exporterats till över tjugo länder.

Made in Finland – premiär 23 maj

Originalserie från C More Finland om företaget Nokias framgångar till att bli världens ledande tillverkare av mobiltelefoner, för att senare nästan utplånas från smartphonemarknaden. I rollerna ses bland andra Magnus Af Sandeberg, Jonathan Harboe och Rafael Edholm.

Echos – premiär 27 maj

Några uttråkade ungdomar arrangerar en olaglig fest i Münchens katakomber, helt utan vetskap om att vissa människor – samhällets dolda sorgebarn – faktiskt bor där nere i underjorden. När en brand utbryter spårar festen ur och mitt i kaoset står unga Nellie vars bror Max är spårlöst försvunnen. Nellie och hennes vän Janosch tar sökandet i egna händer och snart tätnar mystiken...

Badehotellet, säsong 9 – premiär 31 maj

Det har gått fyra år och det är nu 1945. Danmark är fritt igen. Amanda har blivit ensamstående mamma efter ett förhållande med en man från Göteborg och återvänder nu tillsammans med sin lilla dotter till hotellet, vilket är ganska slitet efter att ha varit ockuperat av tyska soldater under de mellanliggande åren. Efter fem hektiska veckor kan dörrarna äntligen öppnas för hotellets stamgäster, men alla kan inte lägga ockupationsperioden bakom sig. Mitt i allt anländer fru Fejldsø med sitt svenska barnbarn, den förtjusande 16-åriga Sarah, som aldrig har fått veta att hennes riktiga far är Edward Weyse.

Flera nya serier på C More i maj 2022 av Walter Presents

The Sketch Artist – premiär 9 maj

The Sketch Artist. Foto: Walter Presents.
Foto: Walter Presents.

Kriminaldramat The Sketch Artist kretsar kring en liten polisenhet i Montreal som alltid står redo att hugga i, vare sig det gäller nyare brott eller cold case-fall. Här jobbar den metodiska chefen Maryse, den hemlighetsfulle utredaren Bernard och den nyanställde teknikern Anthony sida vid sida med Eve som inte bara är en uppskattad skisskonstnär, hon är en fena på att läsa av människor också...

Du skall icke dräpa, säsong 2 – premiär 23 maj

Du skall icke dräpa säsong 2 är en av nya filmer och serier på C More i maj 2022.
Foto: Walter Presents.

 

Italienskt kriminaldrama om den envisa utredaren Valeria Ferro i Turin som löser komplicerade mord relaterade till svartsjuka, bråk och undertryckt ilska. Samtidigt uppenbarar sig spöken från det förflutna när Valerias mor släpps ut från fängelset efter 17 långa år. Du skall icke dräpa (Non uccidere) är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Nya filmer på C More i maj 2022

Populära komedin "Grown Ups" är en av C Mores inköpta titlar i maj månad.
Foto: Columbia Pictures.

Klovn: The Movie – premiär 1 maj

Vännerna Frank och Casper från komediserien Klovn ger sig här ut på äventyr i en filmversion. Frank får reda på att Mia är gravid men hon tycker inte att han har pappa-potential. När så Casper och Frank ska på kanottur – med en del andra ljusskygga äventyr inplanerade på trippen – råkar de få Mias 13-årige brorson Bo på halsen. Galenskaperna avlöser varandra under en resa alla sent ska glömma.

Klovn Forever – premiär 1 maj

Fem år efter förra filmen är Frank och Casper tillbaka i en ny galen komedi. Här står vännerna vid ett vägskäl när Casper bestämmer sig för att flytta till Los Angeles på egen hand för att satsa på karriären. Men för att rädda vänskapen åker Frank efter och nu följer snart en rad fullständigt besinningslösa upptåg och äventyr i änglarnas stad.

The Wife – premiär 1 maj

Snart kan du se svenske Björn Runges film "The Wife" på C More.
Snart kan du se svenske Björn Runges film "The Wife" på C More. Foto: Sony.

Glenn Close briljerar i rosat drama om Joan som alltid stått i skuggan av sin kände författarmake Joseph (Jonathan Pryce) och hållit tillbaka sina egna skrivdrömmar. Men när han ska få Nobelpriset har hon nått en gräns och en stor hemlighet riskerar att komma upp i ljuset. Svenske regissören Björn Runge fick en internationell succé med denna filmatisering av Meg Wolitzers roman Hustrun.

The Next Three Days – premiär 1 maj

När Lara Brennan (Elizabeth Banks) grips för mord på sin chef slås hennes och familjens liv i spillror. Lara hävdar att hon är oskyldig men bevisen talar emot henne och hon döms till fängelse. Hennes man John (Russell Crowe) gör allt för att försöka få henne frikänd. Men när inget hjälper börjar han fundera på en radikal annan plan. The Next Three Days är regisserad av Paul Haggis (Crash).

Grown Ups – premiär 3 maj

Fem vänner som inte träffats på 30 år återförenas för att hedra minnet av sin gamle baskettränare. Med fruar och barn i släptåg hyr de ett hus vid en sjö där de ska tillbringa helgen tillsammans, en helg de sent ska komma att glömma. För trots att de nu är äldre, betyder det knappast att de är vuxna. Galen komedi med Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, David Spade och Rob Schneider.

Flera nya filmer på C More i maj 2022

Denis Villeneuves hyllade Sci-Fi-drama "Arrival" är en av nya filmer och serier på C More i maj 2022.
Denis Villeneuves hyllade Sci-Fi-drama "Arrival" är en av nya filmer och serier på C More i maj 2022. Foto: Sony.

Hancock – premiär 3 maj

Street Fighter - premiär 3 maj

Whiplash – premiär 4 maj

Ace Ventura: Pet Detective – premiär 4 maj

Ace Ventura: When Nature Calls – premiär 5 maj

Mördande legender – premiär 5 maj

Storken Richard – premiär 5 maj

The Marksman – premiär 6 maj

Money Train – premiär 6 maj

Inside Job – premiär 7 maj

Captain Phillips – premiär 8 maj

Lilla vampyren – premiär 12 maj

Arrival – premiär 13 maj

Manchester by the Sea – premiär 13 maj

C.I.APA – premiär 19 maj

The Adventure of A.R.I.: My Robot Friend – premiär 31 maj

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL