Se 91-åriga Clint Eastwood i sin nya film

Clint Eastwood är klar med sin nya film – fyller 94 år nästa månad

Axel Diedrichs
19 april 2024 kl. 08:04

Warner Bros. tror stenhårt på "Juror No. 2"

Produktioner har pågått under en längre tid, men nu är den ikoniske filmskaparen Clint Eastwood äntligen klar med sin rättegångsthriller "Juror No. 2".

Det byggs mer och mer hajp runt Clint Eastwood och hans eventuellt allra sista projekt. Nyligen visade han upp sig i vad som var ett för honom sällsynt publikt framträdande, och nu rapporterar Variety att han är klar med den nya filmen Juror No. 2. Vi saknar fortfarande ett förväntat premiärdatum men det lär bara vara en tidsfråga innan vi får veta mer på den fronten.

Nu är Clint Eastwood klar med sin nya film – fyller 94 år nästa månad
Clint Eastwood i sin senaste film "Cry Macho" från 2021. Foto: Warner Bros.

Studion lyrisk över vad de sett av "Juror No. 2"

Enligt Variety har Eastwood haft en allra första visning av Juror No. 2 för folket på Warner Bros., och folket på filmbolaget sägs vara ordentligt övertygade av vad de har sett. Filmen frontas av Nicolas Hoult som spelar Justin Kemp, en familjeman och jurymedlem som ställs inför ett svårt moraliskt dilemma när han inser att han kan ha orsakat ett offers straff. Ska han göra det rätta och hjälpa personen, eller rädda sitt eget skinn? I en annan av de bärande rollerna ser vi J.K. Simmons

Många förväntar sig att Juror No. 2 blir "Clintans" allra sista film. Nästa månad fyller han hela 94 år, men som vi gång på gång fått lära oss ska man aldrig räkna bort honom. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt runt Clint Eastwood och hans kommande projekt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL