Se 91-åriga Clint Eastwood i sin nya film

Här visar 93-årige Clint Eastwood upp sig på nytt: ”Skör men stabil”

Axel Diedrichs
15 april 2024 kl. 10:04

Hollywoodlegenden med ett oväntat framträdande

Filmskaparen och skådespelaren Clint Eastwood, 93, har tittat fram igen. I går dök han upp på ett event som hölls av primatologen Jane Goodall.

Clint Eastwood håller nu på att avrunda sin kommande (och kanske inte sista) film Juror #2. Den legendariske Hollywoodprofilen, som numera framför allt står bakom kameran, brukar sällan göra några publika framträdanden. I helgen dök han dock upp som VIP-gäst på primtalogen Jane Goodalls event Reasons for Hope, som hölls i Kalifornien där han har vuxit upp. 

Se 91-åriga Clint Eastwood i sin nya film
Clint Eastwood i sin senaste film "Cry Macho" från 2021. Foto: Warner Bros.

Här visar Clint Eastwood upp sig igen

"Clintan", som nästa månad fyller 94, har hunnit med det mesta i sin unika karriär, som sträcker sig från mitten av 50-talet och som resulterat i hela fyra Oscarsvinster. Så småningom släpper han sin nya film, thrillern Juror #2, som handlar om en jurymedlem, spelad av Nicholas Hoult, som upptäcker att hans handlingar kan ha lett till ett offers död. Han ställs då inför en moralisk kamp där han måste välja mellan att manipulera juryn för att rädda sig själv eller att avslöja sanningen och ta konsekvenserna.

När filmen närmar sig sin premiär förväntar vi oss att se Eastwood dyka upp för att göra en och annan intervju, men redan nu har han tittat fram som VIP-gäst på ett event arrangerat av Jane Goodall. Tidningen Daily Mail som tagit bilder därifrån, beskriver honom som gammal och skör, men samtidigt stabil och vid gott mod. De visar rörligt material där han stannar vid en liten trappa och ber om hjälp upp.

Bilderna har nu fått stor spridning på sociala medier där tusentals användare visar honom sin fulla kärlek. 

Än så länge har vi inte fått ett premiärdatum för "Juror #2" men troligtvis får vi se den på biografer senare i år. Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL