Christoph Waltz återvänder som Blofeld

Christoph Waltz återvänder som Blofeld

Eric Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 13 juli 2019 kl. 16:07

Den Oscarsbelönade skådespelaren repriserar rollen som ärkeskurk.

Christoph Waltz som Ernst Stavro Blofeld.
Christoph Waltz i rollen som Ernst Stavro Blofeld. Foto: SF Studios.

Arbetet med "Bond 25" rör sig sakta men säkert framåt. Nu rapporterar amerikanska medier att vi inte har sett det sista av agent 007:s nemesis – Ernst Stavro Blofeld.

Just nu pågår inspelningen av den 25:e filmen om den brittiske agenten James Bond. Efter en serie motstridiga uttalanden gick slutligen Daniel Craig med på att återvända som agenten med rätt att döda. Nyligen kunde vi också rapportera att han får sällskap av Oscarsvinnaren Rami Malek, som skall spela terrorist.

Inspelningen har pågått sedan i våras och har varit kantad av olika motgångar och besvär. Exempelvis fick Daniel Craig flygas hem till England efter att skadat ankeln.

Nu rapporterar Variety att den Oscarsbelönade skådespelaren Christoph Waltz är klar för att återvända i rollen som Ernst Stavro Blofeld, den mest ikoniska av alla Bondskurkar.

När Waltz introducerades i rollen i samband med den senaste Bondfilmen S.P.E.C.T.R.E var han den sjunde skådespelaren i ordningen att gestalta den lömske organisationsledaren. Andra skådespelare som har gestaltat Blofeld är exempelvis Max von Sydow och Donald Pleasence.

"Bond 25" förväntas att ha premiär den 3 april 2020.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL