Rami Malek berättar om kravet för att spela skurk i Bond 25

Rami Malek berättar om kravet för att spela skurk i Bond 25

Axel Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 04 juli 2019 kl. 15:07

Det var inte bara för stjärnan att skriva på för rollen som Bond-skurk.

Rami Malek spelar terrorist i den kommande James Bondfilmen som än så länge kallas för "Bond 25". Innan han tog rollen som filmens huvudskurk hade han ett krav gällande sin karaktär.

Den kommande James Bond-filmen blir Daniel Craigs sista. Detta gör att man satsar på en stor urladdning, med True Detective-regissören Cary Fukunaga bakom rodret och Oscarsbelönade Rami Malek som huvudskurk. Men innan Malek ville skriva på för rollen var han tydlig med att hans karaktär inte skulle skydda sina handlingar bakom någon religion eller ideologi.

"Jag sa till Cary att vi inte kan identifiera honom som en terrorist som lutar på en ideologi eller religion. Ifall ni vill göra det, så kan ni räkna bort mig", säger Malek i en intervju med Daily Mirror. Han fortsätter: "Men det var aldrig hans vision, så han är en väldigt annorlunda typ av terrorist. Han är en fantastisk karaktär."

Vi vet sedan tidigare att delar av filmen utspelar sig på Jamaica, här kan du se ett klipp bakom kulisserna på inspelningen.

"Bond 25" har premiär 6 april 2020. Tror du att Malek passar bra som skurk?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL