Christian Palmén om varför han hoppade av Sveriges Mästerkock

Christian Palmén om varför han hoppade av Sveriges Mästerkock

Filmtopp
Uppdaterad 26 januari 2023 kl. 17:01 | Publicerad 25 januari 2023 kl. 20:01

Blev kontaktad av produktionen

Christian Palmén är en av de mest folkkära deltagarna i "Sveriges Mästerkock" 2023. I en intervju berättar han om varför han hoppade av programmet när det senast begav sig.

Programmet där landets främsta amatörkock ska krönas är i gång för fullt med nya utslagstävlingar varje vecka. En av de som står sig fortsatt stark är 49-årige Christian Palmén som till vardags håller till i Trollhättan där han är ICA-handlare. I en intervju med tidningen Hänt berättar han om varför han hoppade av Sverges Mästerkock i fjol. 

Många tittare är nyfikna på Christian Palmén som varit en favorit sedan han första gången uppenbarade sig framför juryn med ett stort leende på läpparna. Det många har missat är att han var inbjuden till förra årets upplaga av Sveriges mästerkock men att han valde att hoppa av redan innan han lagade sin första rätt. 

Christian Palmén om varför han hoppade av Sveriges Mästerkock
Christian Palmén kan vinna "Sveriges mästerkock" 2023. Foto: TV4 / C More.

Christian Palmén om varför han hoppade av Sveriges Mästerkock

I en intervju med tidningen Hänt berättar Christian att han hoppade av programmet i ett tidigt skede på grund av att tajmingen var fel då hans hustru var gravid. Han förklarar vidare att det inte kändes rätt att lova bort sig själv när han inte visste i vilken grad han skulle behövas hemma. 

Inför Sveriges Mästerkock 2023 blev Christian kontaktad av produktionen som ville kolla varför han inte hade sökt till programmet. Han hade tänkt strunta i att delta även den här gången, men blev  smickrad av att de kom ihåg honom:

– Jag hade svårt att säga nej, så jag sa att jag hade missat det. Så då sökte jag och gick på en casting i Göteborg och på den vägen är det!, säger Christian till Hänt.

Som saker och ting står sig just nu har Christian alla chanser i världen att ta hem Sveriges Mästerkock 2023. Skulle det ske får han skatta sig glad som valde att åka trots allt.

Du följer programmet på TV4, TV4 Play och C More. Nya avsnitt onsdagar och torsdagar.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL