Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jamie Foxx som Electro

Chocken: Spider-Man möter Electro igen!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 oktober 2020

Högspänning när Oscarsstjärnan återvänder till Spider-Mans universum.

Jamie Foxx spelade Electro i "The Amazing Spider-Man 2". Nu är det klart att han återvänder i skurkrollen i nästa Spider-Man-film.

The Hollywood Reporter levererar chockerande nyheter. Den elektriska skurken Electro återvänder i nästa Spider-Man-film och spelas ännu en gång av Oscarsvinnaren Jamie Foxx.

Foxx gestaltade Electro i The Amazing Spider-Man 2 (2014) där han spelade mot Andrew Garfield. Denna gången möter han nytt motstånd när Spidey istället gestaltas av Tom Holland, som har gestaltat den väggklättrande superhjälten sedan Captatain America: Civil War (2016).

Ännu en gång sätter sig filmskaparen John Watts, som ligger bakom Homecoming och fjolårets Spider-Man: Far From Home, i regissörstolen. 

Likaså är det klart att flertalet av de birollsskådespelare vi har fått bekanta oss med i de nya Spider-Man-filmerna återvänder i sina roller. Däribland Marisa Tomei, Zendaya, Jacob Batalon och Tony Revolori.

Kevin Feige och Amy Pascal återvänder som producenter.

Den nästkommande Spider-Man-filmen förväntas ha premiär den 17 december 2021, men sett till den rådande pandemin återstår det att se om datumet hålls eller inte.

För mer läsning ---> Scrolla vidare! Spana också in vår lista med MCU-filmerna i kronologisk ordning!

NÄSTA ARTIKEL