Se trailern till Slumberland – Netflix storfilm med Jason Momoa

Se trailern till Slumberland – Netflix storfilm med Jason Momoa

  • Netflix
29 augusti 2022 kl. 12:08

Gjord av Hunger Games-regissören Francis Lawrence

I november är det premiär för Netflix barnvänliga storfilm "Slumberland" där Jason Moma spelar ena huvudrollen som den tokige äventyraren Flip. Har du missat trailern? Se den här!

Netflix har släppt en teaser-trailer till deras kommande äventyrsfilm Slumberland i vilken Jason Momoa spelar en knäpp farbror. Mannen bakom Hunger Games-filmerna, Francis Lawrence, har stått bakom kameran. Premiären landar på streamingtjänsten den 18 november, berättar Dark Horizons.

Slumberland handlar om en flicka vid namn Nemo vars pappa plötsligt försvinner till sjöss. Hon tvingas nu flytta från sin idyll på landet in till stan hos hennes minst sagt udda farbror Flip. Där måste ta tag i ny rutiner på dagarna medan hon på nätterna försvinner med Flip till en idyllisk sagovärld vid namn Slumberland. Tillsammans påbörjar de en resa i sagovärlden, men inte utan att hon hoppas att sin pappa en dag ska komma tillbaka till henne.

Nemo spelas av barnstjärnan Marlow Barkley som är känd för Disneys serie Amphibia. På rollistan ser vi också Kyle Chandler (King Kong) och Chris O'Dowd (Bridesmaids).

Har du missat trailern till filmen? Se den här: 

 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL