Channing Tatum pinsamma möte med Matt Damon: "Tänker fortfarande på det"

Channing Tatum pinsamma möte med Matt Damon: "Tänker fortfarande på det"

Filmtopp
Uppdaterad 12 februari 2023 kl. 06:02 | Publicerad 11 februari 2023 kl. 21:02

Magic Mike-stjärnan bearbetar fortfarande det obekväma traumat

Just nu dansar Channing Tatum på nytt på landets biografer i den tredje Magic Mike-filmen. I samband med sin pressturné tar han bladet från munnen och berättar om ett pinsamt minne som hemsöker honom än.

Med succéer som Step Up (2006), Public Enemies (2009), 21 Jump Street (2012), White House Down (2013), Foxcatcher (2014), Hateful Eight (2015), Hail, Caesar! (2016) och Magic Mike-filmerna tycker man att Channing Tatum borde känna sig rätt trygg med sig själv. Men även en stjärna av Tatums kaliber kan hemsökas av pinsamma minnen.

I en ny intervju med People Magazine berättar stjärnan om ett smärtsamt minne som involverar en viss Matt Damon och som han inte riktigt har kunnat återhämta sig från.

Magic Mike Channing Tatum
Nej, självförtroendet sitter inte i sexpacket. Foto: Warner Bros.

Channing Tatums obekväma konversationsstartare

Under inspelningen av den frekventa samarbetspartner Steven Soderbergs film Haywire (2011) mötte han Matt Damon för första gången. Något som enligt Tatum inte gick helt smärtfritt.

– Vi är i Albuquerque och vi har filmat klart för dagen. Vi hänger allesammans i hotellbaren och Matt Damon kommer förbi för att umgås Soderbergh. Jag är helt utom mig. Jag var och är fortfarande ett sådant fan. Jag sätter mig bredvid honom och bara, "Var kommer du ifrån?".

– Alla på planeten vet var Matt Damon kommer ifrån [Boston] och han vet uppenbarligen att jag vet var han kommer ifrån. Jag kunde knappt återhämta mig. Jag tror inte att jag sa något annat de närmaste timmarna och jag tänker fortfarande på det i dag. Då och då kallsvettas jag och kan inte tro på vad jag sa.

Good Will Hunting
Matt Damon och Ben Affleck i "Good Will Hunting". Foto: Miramax Films

Vet inte om Matt Damon minns händelsen

I intervjun berättar han vidare att han tenderar att "få panik" när han ska prata med människor och att han "inte gillar att prata med berömda människor". Tack och lov verkar inte Matt Damon ha varit den sortens diva som tog allt för illa vid sig av Tatums märkliga konversationsstartare.

– Han såg att jag höll på att tappa det och brydde sig inte om att påpeka det. Han är så himla snäll. Han tog hand om mig i den där stunden och bara svarade, som att inget hade hänt, "Åh, jag är från Boston. Var kommer du ifrån?" Och jag bara "Jag är från Florida", men i mitt huvud skrek jag om och om igen "Förlåt! Förlåt!".

– Jag vet inte om han minns det över huvud taget. Jag vet inte ens om han minns det där mötet, men vi är vänner nu och jag kan, typ, hålla mig samman nu.

Gissningsvis brydde sig inte Matt Damon om den obekväma sitsen särskilt nämnvärt. Men visst är det någonstans tröstande att även en stjärna som Channing Tatum kan plågas av den här typen av pinsamma petitesser?

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL