Channing Tatum leder Disneys efterlängtade musikalfilm

Channing Tatum i film om månen med Scarlett Johansson

16 juli 2022 kl. 13:07

Ersätter Chris Evans

Efter att Chris Evans hoppat av ansluter sig nu Channing Tatum till Apples storfilm "Project Artemis" för att spela mot Scarlett Johansson

Just nu är Channing Tatum i långt gångna förhandlingar om att få en större roll i en högst påkostad ny film av Apple TV+ vid namn Project Artemis. Den regisseras av Greg Berlanti som tidigare gjort Love, Simon, och The Broken Hearts Club. I filmen kommer Tatum spela mot skådespelaren Scarlett Johansson, rapporterar Variety. 

I skrivande stund vet vi inte i detalj vad filmen kommer att handla om men titeln kopplas till Artemis-projektet, som var en privat rymdfärd 2002 där målet var att etablera en permanent, självförsörjande bas på månen. Enligt Varietys uppgifter stämmer det att filmen kommer kretsa kring månen.

Jason Bateman hoppade av filmen

Channing Tatum i romantisk komedi med Scarlett Johansson
Channing Tatum i "The Lost City". Foto: Paramount.

Det var tidigare tänkt att Jason Bateman (Ozark, Arrested Development) skulle regissera men hoppade av i början på juni efter meningsskiljaktigheter, och i samma veva hoppade även Chris Evans av. Manuset är skrivet utav Rose Gilroy, det är fortfarande hemligt vad film handlar om, men vi tror att det blir en romantisk komedi i någon form berättar THR.

Project Artemis produceras av Scarlett Johansson själv, Jonathan Lia och Keenan Flynn.  

I dagsläget vet vi inte när filmen har premiär eller om den kommer att släppas på bio.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL