Camilla Läckberg rantar över Bianca Ingrosso: ”Gör mig modstulen"

Camilla Läckbergs rant för Bianca Ingrosso: ”Minskar mitt hopp”

Axel Diedrichs
22 december 2023 kl. 06:12

Deckardrottningen försvarar entreprenören och TV-profilen

Camilla Läckberg är trött på kritiken mot Bianca Ingrosso och andra inflytelserika kvinnor för vad de spenderar sina pengar på. Det leder till en lång rant på Instagram.

När Camilla Läckberg gästade Malou möter berättade hon att hon passerat en halv miljard kronor i omsättning, något som det skrevs flitigt om i media. Likaså att hon inte tycker att hennes barn ska ha samma tillgång till pengar som hon själv, vilket hon exemplifierade med att de inte tar med barnen när det ska ätas middagar ute på stans finare krogar. Nu svarar hon på kritiken, och tar tillfället att hylla en annan som ofta hamnar i skottlinjen för sin ekonomi.

Camilla Läckbergs rant för Bianca Ingrosso: ”Minskar mitt hopp”
Camilla Läckberg i "Malou möter". Foto: TV4.

Camilla Läckbergs rant för Bianca Ingrosso: ”Minskar mitt hopp”

Varje gång som Läckberg svar runt hennes ekonomi lett till skriverier börjar hon tänka på Bianca Ingrosso, berättar hon i ett inlägg på sitt Instagram-konto som följs upp med en lång rant där hon tar i från tårna. Läckberg anser att kritiken hon och Ingrosso får är helt fel ute och att hon ser en risk med att dämpa kvinnor som tjänar stora stålar på sina framgångar.

– All debatt om Bianca senaste åren gör mig modstulen, för det minskar mitt hopp om att nästa generation ska göra om och göra bättre. Framgångsrika kvinnor som tjänar egna pengar är av någon anledning mer provocerande och intresseväckande i allmänhetens ögon än manliga motsvarigheter, skriver hon och uttrycker sin beundran över Ingrosso:

– Hon har jobbat hårt, haft visioner som blivit till framgångsrik business, fortsätter hon och trycker på att man får göra vad man vill med sina egna pengar. Avslutningsvis hyllar hon henne och menar att hon borde "höjas som en förebild". 

I kommentarsfältet flödar det över med positiva och stöttande kommentarer. Läs hela Camilla Läckbergs inlägg här:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL