C More släpper 4 nya Beckfilmer 2020

C More släpper 4 nya Beckfilmer 2020

Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 14:01 | Publicerad 22 januari 2020 kl. 14:01

Vi väntar oss förändringar på stationen.

Martin Beck och hans team kommer tillbaka för att reda ut nya brottsliga fall. C More meddelar att de släpper fyra Beck-filmer som alla har premiär i år.

I dagsläget har det släppts 38 stycken filmer i Beck-serien och snart är det dags för nummer 39-42. I ett pressmeddelande av C More berättar den exekutiva producenten Niva Westlin Dahl att de fyra nya filmerna har premiär på streamingtjänsten i höst: 

– Det här känns så otroligt kul. År efter år är Beck-filmerna i den absoluta toppen över vad våra användare på C More ser mest av, och därför är jag så glad för att vi redan i slutet av 2020 kommer att kunna bjuda på nya filmer. 

I årets Beck-filmer får vi ta del av förändringar på polisstationen. Martin Beck arbetar nu som högt uppsatt chef, medan Alexandra Beijer (spelad av Jennie Silfverhjelm) leder gruppen på fältet. Vid sin sida har hon Steinar Hovland (Kristofer Hivju), Oskar Bergman (Måns Nathanaelson), Ayda Cetin (Elmira Arikan) och Jenny Bodén (Anna Asp). Vi får också återse Becks dotter (Rebecka Hemse) och pratglada granne (Ingvar Hirdwall). 

De exakta premiärdatumen är ännu inte kända. 

NÄSTA ARTIKEL