Ingwar Hirdwall död – här är bästa stunderna med grannen i Beck

C More flyttar till TV4 Play – allt du vill veta

Filmtopp
Uppdaterad 10 augusti 2023 kl. 13:46 | Publicerad 09 augusti 2023 kl. 20:00

Nu blir strömtjänsten en del av TV4 Play

C More blir en del av TV4 Play, men hur påverkar det dig som kund och användare? Filmtopp svarar på alla frågor du behöver veta om den stora flytten. Vad kommer nya TV4 Play att kosta är en av många frågor som våra läsare undrar över. Det här är vad vi vet…

Efter en lång tid av spekulationer – och en ännu längre tid av förberedelser – är det alltså dags för C More att bli en officiell del av TV4 Play. Men vad innebär det egentligen och hur kommer det att påverka streamingtjänstens kunder? Filmtopp har gjort en djupdykning och svarar här nedan på alla frågor du kan tänkas ha kring flytten.

Längst ner presenterar vi även vilka spännande titlar som vi redan i dag vet är på gång!

Solsidan
Foto: TV4

C More flyttar till TV4 Play – allt du vill veta

När flyttar C More till TV4 Play?

Många vill veta när vi kan förvänta oss att se flytten äga rum. C More flyttar till TV4 Play i augusti månad. Ett exakt datum kommer att meddelas inom kort. 

Vad innebär flytten till TV4 Play för C Mores användare?

Utan att specificera på vilket sätt i detalj, kommer sammanslagningen av tjänsterna att innebära förändringar. C More lovar dock att ta hand om sina befintliga kunder på bästa vis genom att förse dem med en helhet som de är helt övertygade om blir bättre.

Kommer C More att läggas ned?

C More kommer att försvinna med tiden. Åtminstone så som vi känner till tjänsten i dag. Planen är att flytta tjänstens innehåll till den “nya streamingtjänsten”, TV4 Play. 

Varför flyttar C More till TV4 Play?

De olika tjänsterna ser vad de kallar för en “fullkomlig logik” i att slås samman utifrån ett innehållsperspektiv. Ambitionen är att användare och kunder ska få en bättre upplevelse på alla plan.

Vad kommer nya TV4 Play att kosta?

I skrivande stund har fyra paket presenterats:

TV4 Play+ (59 kronor/månaden med reklam): TV4 Plays utbud + TV-kanaler, exklusiva dramapremiärer, en större katalog med filmer och serier samt möjlighet att se avsnitt före alla andra. Dessutom ingår barninnehåll utan reklam (SF Kids). 

TV4 Play+ Utan reklam (149 kronor/månaden): Streama TV4:s fulla utbud av underhållning, filmer, serier, dokumentärer, Britbox och Hayu samt allt barninnehåll utan reklam.

TV4 Play+ Sport (399 kronor/månaden): Allt i TV4 Play+ utan reklam samt sport från bland annat Allsvenskan, Superettan, UEFA Champions League, LaLiga, Serie A, Rally-VM, NFL och Svenska cupen.

TV4 Play+ Sport Total (549 kronor/månaden): Allt i TV4 Play+ utan reklam samt all sport från bland annat SHL, HockeyAllsvenskan, Allsvenskan, Superettan, UEFA Champions League, Serie A, LaLiga, Svenska Cupen, Rally-VM, NFL och möjlighet att streama i UHD.

Blir mitt C More paket dyrare med flytten?

Priset för C More standard är 149 kronor per månad, vilket innebär att det är samma som TV4Play+ utan reklam.

Följer min bindningstid/kampanj med i flytten från C More till TV4 Play?

Även här presenteras de exakta detaljerna om hur det kommer se ut närmare lansering.

Kommer min kampanj på C More som sa ’’halva priset, för alltid’’ att gälla hos TV4 Play?

Vi får upprepa samma mening här: exakta detaljer om hur det kommer se ut presenteras närmare lansering.

Hur påverkas jag som operatörskund hos C More av flytten till TV4 Play?

När flytten träder i kraft byter C Mores kanaler samt kanalpaket via operatörens varumärke till TV4. Det innebär att C More Hockey och C More Fotboll byter namn till TV4 Hockey och TV4 Fotboll. Även här kommer mer exakta detaljer att presenteras närmare lansering.

Hur påverkas C Mores sportutbud av flytten till TV4 Play?

Du behöver inte känna någon oro. C More kommer att presentera sitt utbud på samma sätt som i dag när innehållet flyttar till TV4 Play. 

Är det någon idé att köpa C More innan flytten till TV4 Play?

Om du vill skaffa C More redan i dag kan du absolut göra det. Det innehåll du köper kommer att finnas tillgängligt även efter den här förändringen.

Jag som precis har köpt C More – vad innebär flytten till TV4 Play för mig?

För stunden påverkar det inte dig som kund. Innehållet som du har köpt kommer att finnas tillgängligt även efter flytten.

Way out West 2023 filmprogram – flera världspremiärer
Ondskan kommer tillbaka som TV-serier. Foto: TV4

Kommande titlar till TV4 Play

I samband med att C More flyttar in hos TV4 Play kommer även de nya titlarna att dyka upp direkt hos TV4 Play. Bland dessa finner vi flera spännande satsningar.

Ondskan (säsong 1)

Jan Guillous klassiker filmatiserades 2003 och satte regissören Mikael Håfström på världskartan när filmen Oscarsnominerades i kategorin Bästa utländska film. Nu är det dags för en TV-serieadaption där vi får en djupare inblick i Erik Pontis formativa år på internatskolan Stjärnsberg där kamratuppfostran sätter skräck i eleverna.

Två nya Beck-filmer

Det har sedan länge varit känt att två nya Beck-filmer har spelats in, båda med Peter Haber på rollistan. Om de blir de sista med honom eller inte återstår att se, men enligt skådespelaren själv finns det i dagsläget inga planer på att göra flera. Något premiärdatum är ännu inte satt, men gissningsvis kommer vi att få se den första nu i höst och den andra i juldagarna.

Solsidan (säsong 8)

En åttonde säsong av Solsidan är inspelad och klar. Den kommer att bestå av tio stycken avsnitt och ha premiär i oktober. Vilka dumheter Freddan, Alex, Anna, Mickan och vår allas Ove hittar på den här gången återstår att se, men vi vågar gissa på att även du är nyfiken.

Några av de realityserier som återkommer i år är Bachelor, Så mycket bättre och Bonde söker fru.

Filmtopp håller dig uppdaterar om C Mores flytt till TV4 Play så fort vi får veta mer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL