Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Brie Larson som Snövits syster Rose Red?

Brie Larson som Snövits syster Rose Red?

David Lindahl | Nyhet
25 april 2018
David Lindahl | Nyhet
25 april 2018

Disney har ögonen på Brie Larson.

Disneys spelfilm av Snövit går framåt under namnet Rose Red och ska handla om hennes syster. Studion ska enligt uppgifter vara intresserad av Brie Larson för huvudrollen.

En spelfilm om Snövit är en i mängden av Disneys många projekt där deras tecknade filmer kommer i nya tappningar. Dock är tanken snarare att filmen ska fokusera på hennes syster Rose Red. Nu rapporterar Disney Film Facts att studion ska ha ögonen på Brie Larson för huvudrollen.

Rose Red ska handla om Snövits syster som får reda på att Snövit har fallit i den djupa dödssömnen. Tillsammans med de sju dvärgarna beger hon sig i väg på ett äventyr för att hitta ett sätt att väcka Snövit.

Karaktären Rose Red är en del av bröderna Grimms sagor men har från början ingen relation till historien Snövit och de sju dvärgarna. Manuset till filmen har arbetats fram från visioner att både berätta en ny historia men samtidig behålla den tecknade versionens känsla. Någon regissör är i nuläget inte bekräftad för produktionen.

Rose Red är ett av Disneys många projekt och förra året släpptes deras spelfilm av Skönheten och odjuret som genererade biointäkter på över 1,2 miljarder dollar.

Vad tror du om Brie Larson i en tappning av Snövit och de sju dvärgarna?

NÄSTA ARTIKEL