Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Theory of Everything.

Bridgerton-stjärnan och Oscarsnominerade Felicity Jones i ny film

Aliah Liebst | Nyhet
05 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
05 maj 2022

Komedifilmen "Maria" i görningen.

Produktionen av komedifilmen "Maria" drar snart igång. I filmen skådespelar Oscarsnominerade Felicity Jones och Bridgerton-skådisen Jonathan Bailey, förväntningen från crewet är att skapa en sensation.

Felicity Jones, som Oscarnominerades för sin roll i The Theory of Everything (2014), blir huvudrollsinnehavare tillsammans med Bridgerton-skådisen Jonathan Bailey i komedifilmen Maria. Det rapporterar Deadline

Komedifilmen som skrivs och regisseras av Simon Amstell kommer att handla om Maria (Felicity Jones), en ung kvinna med en förkärlek till att fly från verkligheten som kämpar med att acceptera sin ålder, pojkvännens kärlek och pappans likgiltighet. På sin pappas bröllop träffar hon Raffy, den blivande styvbrodern och direkt uppstår en oläglig sexuell kemi sinsemellan dem. 

Felicity Jones
Felicity Jones I The theory of everything. Foto: United International Pictures AB

Förhoppningen är att skapa en sensation

Oscarsnominerade Felicity Jones har tidigare skådespelat i filmer som Rogue one: A Star Wars Story (2016) och On The Basis Of Sex (2018), medan hennes motspelare Jonathan Bailey har skådespelat i Netflix succé Bridgerton (2020) och Crashing (2016). I filmen kommer vi också att få se Jason Isaacs (Harry Potter) som kommer spela Marias pappa. 

Om filmen säger regissören Simon Amstell "Jag är otroligt glad över att börja filma Maria i år med Felicity Jones. Vår förhoppning är att göra en film om vår kulturs rädsla för åldrande och död och att det kommer att bli en absolut sensation". 

Produktionen av filmen förväntas dra igång i höst. 

Mer läsning: 

 

NÄSTA ARTIKEL