Bridgerton säsong 2 avbryts

Bridgerton säsong 2 avbryts

Filmtopp
27 juli 2021 kl. 16:07

Pausas på obestämd tid.

Netflix kostymserie "Bridgerton" var en av Netflix mest älskade serier från 2020. Därför kommer det som ett tufft besked för fansen att arbetat på den andra säsongen tvingas avbrytas. Anledningen är fall av coronasmitta.

MER LÄSNING:

Bridgerton säsong 2 förväntas ha premiär senare i höst. Om så fortfarande blir fallet återstår att se. Enligt filmmagasinet Deadline tvingas produktionen avbrytas för andra gången bara på en vecka, detta efter att två involverade ska ha drabbats av coronaviruset.

Det framkommer inte vilka personerna är, förutom att den första personen att bli smittad ska ha varit en i teamet bakom kameran. Vi vet inte när arbetet på den kommande säsongen förväntas återupptas.

Netflix bekräftar 

En talesperson på Netflix bekräftar att Bridgerton säsong 2 sätts på paus tills vidare. Men någon vidare kommentar om vem som nu dragit på sig smittan uteblir. Hur som helst befinner sig personen nu i isolering.

Att Netflix, som är kända för att vara noggranna med sina coronatester, får gå ut med såna här besked väcker förstås oro kring virusets nya varianter.

I dagsläget planeras det utöver nästa säsong ytterligare säsonger av "Bridgerton", läs mer om det här.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL