Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Breaking Bad reunion nära – men blir det på film eller TV?

Breaking Bad reunion nära – men blir det på film eller TV?

Axel Diedrichs | Nyhet
03 juli 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
03 juli 2019

Stjärnorna fortsätter att kittla sina följare på Twitter.

Det har länge varit snack om att Breaking Bad-karaktärerna Walter White och Jesse Pinkman ska återförenas. Nu är det väldigt nära, menar Aaron Paul och Bryan Cranston som mellan 2008-2013 spelade seriens huvudroller. På Twitter delar de med sig av en avslöjande bild.

Det har varit snack om att den femte säsongen av spinoff-serien Better Call Saul ska korsa Breaking Bad, så att Bryan Cranston och Aaron Paul kan göra comeback. Men deras återkomst kan också handla om den hittills obetitlade Breaking Bad-filmen, som vi inte vet när den har premiär, men som uppges följa Jesses resa efter seriens avslutning.

Hajpen inför duons efterlängtade comeback stärktes drastiskt av att de två stjärnorna förra veckan delade samma bild på Twitter med texten "Soon". Nu delar de en ny bild på Twitter med texten "Even sooner". Du ser den nedan:

Fans tycks dock vara förvirrade kring hur comebacken ska gå till. Det mest logiska är att de syns till i Better Call Saul eftersom man då skulle följa Walter och Jesse i början av deras olycksaliga äventyr. Men om comebacken kommer i filmen, så måste det betyda att bilden på Twitter antingen visar en tillbakablick – eller att Walter överlevt.

Vi på Filmtopp tror att comebacken rör sig om långfilmen och att skaparen Vince Gilligan klurat ut ett trovärdigt sätt att få tillbaka Walter på. En långfilm vore en mer värdig comeback för stjärnorna i en av tv-historiens mest älskade serier.

Ja, hur tror du att vi får se comebacken?

NÄSTA ARTIKEL