Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Vad betyder Breaking Bad-stjärnornas tweets?

Vad betyder Breaking Bad-stjärnornas tweets?

Axel Diedrichs | Nyhet
26 juni 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
26 juni 2019

Hintar Aaron Paul och Bryan Cranston om en reunion?

Bild på bland annat Bryan Cranston
Foto: Rolling Stone – Bryan Cranston.

"Breaking Bad" anses vara en av de bästa dramaserierna som gjorts och det har länge spekulerats om en återkomst för huvudkaraktärerna Jesse och Walter. Nu hintar de båda på Twitter om att det kan ske – och detta snart.

Berättelsen om kemiläraren Walter White som får lungcancer och beslutar sig för att tjäna pengar till sin familj genom den kriminella vägen, gjorde global succé. Serien gick hela fem säsonger och vann flera priser, samt är den näst högst rankade på IMDb med 9.5/10 i betyg. Breaking Bad ledde i sin tur till den nästan lika hyllade spinoff-serien Better Call Saul som utspelar sig innan den olycksalige storyn om Jesse och Walter, vilket innebär att serierna kan korsa varandra. Och kanske är tiden inne.

Bryan CranstonAaron Paul och Better Call Sauls medskapare Peter Gould har alla lagt upp tweets med samma bild, på två åsnor ute i vad vi förmodar är Albuquerques öken. Cranston och Paul skriver "Snart" och Gould "Ser fram emot detta". En stark hint om att vi snart får se Jesse och Walter i nytt material.

Säsong 5 av Better Call Saul har premiär under 2020. Om vi då kommer att få se serien gå in i Breaking Bad och återse Walter och Jesse märker vi snart.

Vill du se att den dynamiska duon kommer tillbaka?

NÄSTA ARTIKEL