Bradley Cooper hoppade nästa av hyllad film – regissören tröttade ut honom

Bradley Cooper hoppade nästan av hyllade filmen – regissören tröttade ut honom

Olivia Samuelsson
Uppdaterad kl. 11:04 | Publicerad 08 april 2024 kl. 10:04

Bradley Cooper ville hoppa av sin roll i "The Place Beyond The Pines"

Bradley Cooper hoppade nästan av sin roll i "The Place Beyond The Pines" och var tvungen att övertalas för att gå med på att spela in filmen.

Det var under en av IndieWires livepoddarNew Directors/New Films-festivalen som regissören Derek Cianfrance berättade hur Bradley Cooper nästan hoppade av sin roll i The Place Beyond The Pines (2012). 

Precis innan inspelningen av filmen började ska Cianfrance ha bett manusförfattaren och blivande Sound och Metal-regissören, Darius Marder, gå igenom manuset för att få hjälp med att skriva om det. Marder hade en hel del anmärkningar som Cianfrance höll med om. Manuset skrevs om och de ändringar som då gjordes i var något som Cooper inte gillade. 

Bradley Cooper hoppade nästa av hyllad film – regissören tröttade ut honom
Foto: Scanbox Entertainment.

Bradley Cooper ville inte längre medverka 

Efter att Cooper fick läsa igenom det nya manuset ska han ha ringt regissören Cianfrance och lämnat ett röstmeddelande där han sa han inte längre ville medverka i filmen. Han menade att det inte längre var samma film som han hade gått med på att göra.

I livepodden berättar Cianfrance hur han åkte hem till Cooper för att försöka få honom att ändra sig. Efter att ha pratat halva natten gick Cooper med på att fortsätta som planerat och göra sin roll i filmen. Men Cianfrance erkänner att det kan ha berott på att skådespelaren helt enkelt inte orkade diskutera det mer. 

– Jag tror att han blev trött. Han ville gå och lägga sig, säger Cianfrance. 

Filmtopp håller dig uppdaterad med senaste nytt

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL