Brad Pitt ser slutet på karriären

Brad Pitt ser slutet på karriären

Emil Oscar Rasmussen
23 juni 2022 kl. 10:06

"Jag befinner mig på sista etappen."

Brad Pitt är en av vår tids största skådespelare, men frågan är hur länge till vi kommer att få se honom på vita duken. Själv har stjärnan börjat fundera över slutet på sin karriär.

Brad Pitt har varit aktiv sedan slutet av 80-talet och har sedan dess medverkat i storfilm efter storfilm. År 2020 tilldelades han en efterlängtad Oscar för sin roll i Once Upon a Time in Hollywood (2019), och i år är han aktuell med filmer som The Lost City och Bullet Train.

Den ikoniske skådespelaren, nu 58 år gammal, är inte riktigt lika aktiv som han en gång var, men tar sig fortfarande an en stor mängd roller av varierande slag. Vi kommer dock inte att få se Pitt på vita duken i all framtid framöver – något som han är väl medveten om själv. I ett djupgående personporträtt av GQ, öppnar skådespelaren upp om vad han kallar för den sista "trimestern" av sin karriär.

– Jag anser mig själv vara på sista etappen, berättar han för GQ och frågar sig själv hur han vill utforma den delen av sin karriär.

Några konkreta svar på sina frågor verkar Pitt inte ha ännu, men han har länge varit aktiv som mer än bara skådespelare, inte minst inom sitt framgångsrika produktionsbolag Plan B och det känns inte orimligt att han fortsätter att arbeta bakom kameran, när han väl tackar för sig som skådespelare.

Vi får hoppas att det är några år kvar till den dagen kommer.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL