Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Brad Pitt avbryter F1-filmen Apex för Hollywood-strejken – drabbas ekonomiskt

Brad Pitt avbryter F1-film för Hollywood-strejken – drabbas ekonomiskt

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 juli 2023

Filmstjärnan lägger ner filmen i två månader

Skådespelar- och författarstrejken fortsätter för fullt i Hollywood. Nu bestämmer sig även Brad Pitt för att pausa sin kommande F1-film.

I Hollywood strejkar skådespelare och manusförfattare mot streamingtjänsternas lönekuvert men också för att säkra sina jobb under en tid av ökad AI-användning och stor teknologisk användning. Trots detta, kunde vi rapportera förra veckan, söker Netflix en AI-chef med lön på 9,5 miljoner kronor och med uppdrag att "göra det så enkelt som möjligt att utveckla, använda och förbättra AI-teknikens maskininlärning".

Flera av branschens största namn har gått ut i strejk. Nu rapporterar The Sun att även Brad Pitt bestämmer sig för att sluta arbeta, vilket innebär en produktionspaus för stjärnans obetitlade, kommande F1-film, som enligt uppgifter till tidningen har arbetsnamnet Apex.

Ekonomisk smäll för Brad Pitt

En källa till tidningen skall ha sagt följande: “Brad är kanske en av de snällaste killarna i Hollywood och detta drag cementerar det ryktet. Han har filmaf Apex, sin nya formel-1-film, de senaste veckorna men har nu dragit ur proppen."

Källan menar också att Brad Pitt gick med på att göra klart de inbokade tagningarna, men att han nu har skjutit upp den planerade inspelningen i två månader.

Eftersom Brad Pitt är en av filmens producenter drabbar även den två månader långa pausen honom själv ekonomiskt. "Att skjuta upp produktionen var ett massivt beslut, särskilt finansiellt, men Brad har lyssnat på sina kollegor och vill visa dem sitt stöd.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Apex" så fort vi vet mera.

NÄSTA ARTIKEL