Borat 2 – Sacha Baron Cohen höll karaktären i fem dagar

Borat 2 – Sacha Baron Cohen höll karaktären i fem dagar

19 oktober 2020 kl. 12:10

Sacha Baron Cohen tvingades agera som Borat fem dagar i rad.

I den kommande uppföljaren till Borat rapporterar Sacha Baron Cohen att han tvingades stanna i karaktär som Borat i fem dagar i sträck.

2006 släppte Sacha Baron Cohen sin stora komedi Borat, eller Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, som den egentligen heter. Succén var ett faktum och många undrade om det skulle komma mer.

Fansen önskan har blivit sanning och "Borat 2" är just nu bara dagar bort från premiären på Amazon Prime Video. Den här gången är Borat tillbaka för nya äventyr, givetvis aktuella med fokus på Coronaviruset och den nuvarande situationen i USA.

Sacha Baron Cohen är genom sina filmer känd för att hålla sig som sin karaktär under långa tider och interagera med vanligt folk. Nu rapporterar Screen Rant att Baron Cohen berättar om en sekvens i filmen när han träffade människor med starka konspirationsteorier och bodde hos dem. Bland annat ska han ha fått hålla sin karaktär under fem hela dagar.

– De är vanliga människor som är bra människor som har blivit matade med lögner. De är helt annorlunda mot politiker som motiveras av sin egen makt och som vet att de kan skapa rädsla genom att sprida dessa lögner genom effektiv propaganda, sa Sacha Baron Cohen i en intervju. 

Borat 2, eller Borat Subsequent Moviefilm, som den också heter kommer att ha premiär 23 oktober på Amazons streamingplattform Amazon Prime Video.

Läs också om att Disney lägger till varningstext i början på vissa av sina klassiker.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL