Blodig julfilm går upp på bio i veckan

Blodig julfilm går upp på bio i veckan

Axel Diedrichs
12 november 2023 kl. 20:11

Amerikansk familj retar upp tomte i de norska fjällen

I veckan är det premiär för årets blodigaste julfilm, skräckkomedin "There's Something in the Barn", där en amerikansk familj får oväntat besök i Norge.

Det börjar bli dags att viga in årets jul, och hur gör man det bättre än att trotsa rusket för att slå läger i en av landets biografer? Redan nästa vecka är det nämligen premiär för en av vinterns nya julfilmer, som är en annorlunda sådan mot vad du kanske förväntar dig. Norsk-amerikanska There's Something in the Barn ger oss en blodig saga om vad som händer när man irriterar den uråldriga gårdstomte som visar sig bo i sin lada.

Blodig julfilm går upp på bio i veckan
Martin Starr i "There's Something in the Barn". Foto: Vertigo Releasing.

I en av filmens bärande roller ser vi Martin Starr från Supersugen, Freaks and Geeks och Silicon Valley. Så här lyder filmens synopsis som vi får ta del av på Filmstadens hemsida:

Bill och hans amerikanska familj ärver en enslig gård i de norska fjällen och flyttar dit med drömmen om att förvandla det till ett mysigt bed-and-breakfast. Medan de anpassar sig till sin nya, skandinaviska livsstil upptäcker Bills son, Lucas, att det bor en uråldrig gårdstomte i ladan. Reglerna för att hålla tomten på gott humör är tydliga, men Bill ignorerar dem och planerar en stor julfest. Det skulle han inte ha gjort...

Se trailern till "There's Something in the Barn" här:

Filmen har biopremiär på fredag den 17 november. För att ladda upp inför premiären kan du se någon av julfilmerna med högst betyg enligt IMDb.

NÄSTA ARTIKEL