Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Black Widow-film kommer år 2020

Black Widow-film kommer år 2020

Sebastian Hansson | Nyhet
28 januari 2018
Sebastian Hansson | Nyhet
28 januari 2018

Väntan verkar snart vara över för Scarlett Johanssons egna hjältefilm.

Scarlett Johansson i rollen som Black Widow
Foto: Disney

Marvel-karaktären Black Widow ska enligt uppgifter få en egen solofilm som kan dyka upp redan 2020. Manusarbetet är igång.

Scarlett Johanssons karaktär Black Widow gjorde entré i Marvels cinematiska universum 2010 i Iron Man 2. Sen dess har hon figurerat i flertalet av Marvels filmer men alltid som biroll. Detta är på väg att ändras.

Enligt The Daily Mail ska manusarbetet till en solofilm med Black Widow i huvudrollen vara igång med siktet inställt på ett premiärdatum någon gång under 2020.

Scarlett Johansson ska ha blivit erbjuden 25 miljoner dollar för titelrollen. Jämför med Robert Downey Jr. ligger hon dock en bit efter. Han ska ha fått 40 miljoner för sin roll i superkalaset Avengers: Age of Ultron.

Manusförfattaren Jac Schaeffer jobbar för närvarande på manuset till filmen som ännu inte har något titel.

Fans har i flera år efterfrågat en solofilm med Scarlett Johanssons karaktär i huvudrollen. Många har påpekat frånvaron av kvinnliga superhjältar bland Marvels filmer och ansett att Black Widow borde fått sin egen film för länge sen.

Först ut i raden av kvinnliga superhjältar från Marvel är Captain Marvel med Bri Larsen i huvudrollen. Den har premiär 8 mars 2019.

För tillfället har Marvel tre premiärdatum spikade för 2020. Vilket dess filmer är har inte tillkännagivits än men Black Widow kan alltså få en av dem. Om du gillar hjältefilmer borde du spana in vår lista över de bästa Marvel-filmerna. Vi uppdaterar den kontinuerligt för att du alltid ska kunna hitta de bästa tipsen.

Tycker du att Black Widow borde få sin egen solofilm?