Biopremiär för En liten bokhandel i Paris

Biopremiär för En liten bokhandel i Paris

Sofie Landgren
18 februari 2023 kl. 07:02

Ett romantiskt fransk-italienskt drama

Vincenzo ägnar sitt liv åt att ta hand om sin lilla bokhandel i Paris och sin dotter Albertine, som tvingats stanna hemma på grund av en olycka som drabbat henne några år tidigare.

En liten bokhandel i Paris Biofilm
En liten bokhandel i Paris. Foto: Studio S Entertainment.

Biopremiär för "En liten bokhandel i Paris"

Vincenzo är en medelålders, poetisk, romantisk men också sorgsen herre som dedikerat sitt liv åt sin lilla bokhandel i Paris och till sin dotter Albertine, som bor med honom ovanpå butiken sedan hon råkade ut för en våldsam olycka som. Olyckan har lett till att Albertine behöver sitta i rullstol och hon har bestämt sig för att inte prata. Hennes omtänksamma pappa läser böcker som syftar till att uppmuntra henne att komma tillbaka till livet. En dag störtar Yolande in i hans affär, en vacker ung kvinna som sprudlar av liv, lust och humor. Charmad av hennes härligt vitala energi vaknar känslor hos Vincenzo som han inte trodde att han längre hade förmåga att känna.

En liten bokhandel i Paris. Biopremiär
En liten bokhandel i Paris. Foto: Studio S Entertainment.

En vemodig kärlekshistoria

En liten bokhandel i Paris är en historia om vemodig kärlek, relationer, och vikten av att försöka ta sig tillbaka för att börja leva igen. Filmens originalspråk är italienska och franska och den har en speltid på en timme och 38 minuter.

Missa inte "En liten bokhandel i Paris" som nu finns att se på svenska biografer!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL